Imorgon vecka 35 =)

Imorgon är jag i vecka 35 :D Ungefär bara 5 veckor kvar då ju, om de inte blir mer eller mindre.. De märks.
Var och handlade med mamma förut idag, varje gång jag går förbi de där stället i affären där dom har nappar/nappflaskor osv har jag alltid kollat efter en speciell Nappflaska som jag en gång redan köpt.. Men dom har alltid varit slut, eller så finns de redan i den färgen jag redan har (blå), men idag hade jag tur, Hitta en som var grön.. Guud vad glad jag vart, bäst att ta den innan någon annan gör de..
För dom här nappflaskorna är som guld för mig, för man kan skruva av botten på dom så de blir lättare att rengöra, suuper bra.!! Och har en ventilerande botten så att barnet inte sväljer luft, och ventilen har en anti-kolik funktion..  alltså värd att köpa.. vill att min pojke ska ha de bäst.. Så nu har jag en blå och en grön flaska..

Och idag skrev även min gammla klasskompis från Bf, och fråga om jag ville köpa hennes bilbarnstol, så hon gjorde min dag, eftersom de är en riktig bra stol, och väl använd eftersom hon köpte den som ny och bara haft den till sin son som föddes i februari.. :) riktigt glad över de Tack igen :) så min pojke kommer även få åka säkert och underbart.. Guud vilken bra dag de är idag.. Riktigt glad idag.. :)



Och la in en bild på min katt bara för jag vill visa hur underbart fin hon är :)

Vecka 34

Är i vecka 34 idag och de är bara 41 dagar kvar.. De är verkligen inte mycket om man tänker efter :) om man kollar på kallenden på den 2 okt som är nästa lördag är de precis en månad kvar 31 dagar.. Så nästa Lördag är de tydligen bara en kvar.. hehe sjukt kul. har inte så mycket att säga så, säger hejjs :)


Köpt fula Uggs ;D

Idag har jag varit glad hela dagen. Skönt skönt skönt.. Gillar att vara glad.. De ända som är jobbigt idag är halsbrännan och att de gör lite smått ont när jag igår, fast de går över ibland och kommer tillbaka. Har tvättat idag med mamma, tvätta en gammal stor jacka som jag hade när jag träna totte på hundklubben. För de börjar ju bli kallt på nätterna och tänkte att jag ska ju ändå ha den sen när de är riktigt kallt ute, men de trodde bara jag, tog på mig den förut och visa mamma, den satt nästan som smör på mackan.. Om några veckor kan jag inte ens ha den heller. Hehe, och jag har verkligen ingen lust att köpa en ny jacka som man bara kan ha i någon vecka. ALDRIG !!

Idag har jag även varit inne i karlskoga och köpt mig sånna där fula Uggs skor som jag velat ha länge men aldrig orkat köpa.. Så är glad för de med.. Så nu har jag fula skor, fula men varma och guuud så sköna är dom. Mamma vart också sugen på att köpa ett par. Inte så dyrt heller 300 kr, Och de är ingen sån där dålig sula som de är på vissa andra uggs skor.. Utan riktig sula, som de är på vanliga skor typ.. Bra bra.. Köpte mörkbruna.
Sen köpte jag mat som jag ska bjuda mamma på imorgon.. Och nu sitter jag hemma hos mamma i soffan med min dator och kära Hund vid min sida. Och påtal om de, min lilla Totte fyllde 5 hela år idag :) Han börjar bli gammal min lilla pluttis. Och han delar även födelsedag med min bästa barndomsvän Emelie Lundqvist.. Hon fyllde 21 år igår.. Säger grattis igen :)


50 dagar kvar

Man ska aldrig börja bli glad när man börjar må bättre igen och tror att illamåendet ska släppa.. För så fort man säger de till någon och visar att man är glad så kommer de tillbaka.. Igår mådde jag dyng dåligt, men idag är de ett steg värre.. Är så trött på de här, tänk er att jag mått så här ända sen mars ungefär. De var ungefär då jag började må dåligt. Först kännde jag inte av illamåendet och var glad över de, men de skulle jag inte för de gick några dagar och då mådde jag riktigt dåligt, kunde inte äta för jag spydde upp precis varje sak jag åt eller drack. Inte ens vatten gick ner. Fy vad hemskt de var.. Hoppas de inte går lika långt igen..

Mår illa och har en lättare "mensvärk", trött, hungrig men kan inte äta.. Allt ser så äckligt ut, är inte sugen på något. Skulle kunna ligga i min säng hela dagen, men de går inte som tur är.. Min lilla Totte måste ju ut och röra på sig med och jag måste försökaa klämma i mig något att äta.. så de inte blir värre.. Usch, hoppas de här bara är någon dag grej och att de inte sitter i. De är ju faktist bara 50 dagar kvar till min pojke är beräknad. och imorgon är jag i vecka 33+0 hehe, låt dom här sista veckorna gå fort.. SNÄLLA !

50 dagar, och jag ler.. Hoppas inte jag får vänta längre.. Vill verkligen ha han här i mina armar NU!

Åkpåse beställt :)

Jag kan inte vara vaken efter 12 längre, jag somnar om jag sitter och kollar på tv.. Hehe helt sjukt. Men galet skönt att somna tidigt. Sen vaknar jag alltid mellan 3 - 5 och är dyng pigg/ hungrig, brukar gå ut i köket och ta mig ett stort glas nyponsoppa, mmm gott.. Och ibland går jag ut en liten snabbis med Totte så han får pissa lite, beror på hur trött han är, ibland vill han inte ens gå från sängen fast man står där med kopplet, min hund gillar inte att gå upp tidigt.. Sen vid 5 - 6 somnar jag om och går upp vid 9e tiden ibland sover jag lite extra länge till 10.. Om jag inte haft en riktigt dålig natt så kan jag sova till 11.

Men iaf, idag är jag i vecka 32+4. Och har även beställt en åkpåse som jag hitta på HM. beställde hem den, orkar inte åka in till örebro för att köpa den. om den nu ens finns i butikerna. men iaf, den kommer vecka 41, mitten på okt. Då är de 3 veckor kvar tills de datumet kevin är beräknad. :)
Så de jag har kvar på min lita är lite mer kläder, badbalja och bilstol och så klart mer nappflaskor. hehe.. Men de kommer.


Vecka 32 ;D

Idag är jag i vecka 32, och de är ca 8 veckor (56 dagar) kvar, fast kan bli mindre och de kan bli lite mer. hihi Allt jag tänker på just nu är min lilla pojke i magen.. Vill ha han här i mina armar just nu.. Usch vilken längtan.. Igår var jag på MVC och ligger på kurvan, skönt de.. Igår när jag och peo satt och väntade på hennes mamma så kännde jag hur han rörde sig där inne och var nyfiken på om peo kunde se de, så drog upp tröjan och du börja han knuffas och var söt, hehe peo tyckte att de var lite läskigt, iof de tyckte jag med första gången jag såg de, men nu är jag ganska van, men ändå lite fränt att han är så stark liksom.. hehe

Ska ringa mamma snart vi ska äta mat ihop, vi ska upp och köpa lax, mmm, gott.. alltid roligare att äta med någon än att sitta själv och äta.. men nej nu har jag inte tid och sitta här och slöa.. hehe så hejjs :)

Mer saker.

Idag har jag varit med min mamma till karlskoga, hon skulle in till djuraffären där och klippa Frasses klor. (hennes hund.) Hon ville att jag skulle följa med för hon ville springa in på HM och köpa en söt mössa hon hittat till Kevin. Så medans hon sprang in och köpte mössan var jag utanför med Frasse och väntade. Jag visste inte hur mössan såg ut och när jag fick se den, ojoj, så underbart söt.. Den har en skärm där fram och små öronlappar, aah ni ser bilden själva.. Hehe min lilla pojke kommer bli så cool.. En riktig tuffing..

Igår fick han även ett par vantar av sin mormor.. Mamma sa att hon inte kunde motstå dom små söta vantarna och så tänkte hon att de har jag inga så jag passar på och köper de. Så sött av henne :)
Jag skickade även iväg en beställning igår på en overall till Kevin, riktigt söt. Har sett den i affären men köpte den aldrig när vi var i örebro sist. Men nu är den på väg, direkt betalad så de är bara att hämta ut den någon dag nästa vecka. Skulle gissa på att den kommer på Måndag eller Tisdag.

Har även nyss städat, de behövdes.. Så efter jag skrivit här ska jag ut och gå en långpromenad med Totte. De är så skönt ute nu på kvällarna. De är svalt och friskt ute, på något sätt extra skönt att andas ute, hehe.. Och sen när man kommer hem blir de att ta en dusch och koka lite vatten och ta lite te framför TVn. Så skönt. Medans alla andra är ute och festar och gör galna grejer är jag ute och går med hunden och tar de extra lungt. De kallar jag för Fredags mys. :)


RSS 2.0