paket från pappa och monica

Idag fick jag paketet från min pappa och hans fru monica.. Riktigt glad vart jag, så söta kläder. (kläderna på bilderna där nere) Tack så mycket igen. Idag är jag glad. Fick även hungung av pappa så efter jag skrivit här så ska jag ut i köket och koka upp vatten och ta lite te.. :) Kevin kommer vara så söt i sina kläder.. Ska ha barbapapa kläderna på BB och sen när vi åker hem. Längtar..

Idag har jag även träffat söta fatiha med hennes hund stacy, åkte in till kga med peo och bamba där vi träffade henne.. Dom skulle äta på Donken, Sen åkte vi till öb och kolla lite saker där och satt en stund utanför och snackade innan vi skilldesåt. Fatiha åkte hem mot kristinehamn och vi andra åkte till nöjesbutiken och köpte godis och åkte vidare till Maxi där peo skulle handla hem mat.. Sen släppte dom av mig vid mamma för vi skulle dricka kaffe ihop. och nu sitter jag här och kollar på kläderna jag fått.. Finns inge sötare än små, små kläder.. Jag älskar de.. Och ännu mer älskar jag de när de är min pojke som kommer ha på sig dom.. Imorgon är jag i vecka 31 då är de ca 9 veckor kvar (63 dagar). Tiden rinner iväg.. Fast de går ändå inte snabbt.. Men de gör de nog snart. Känns på magen att den börjar bli riktigt stor, jag kommer knappt ut ur bilarna längre, och de gör smått ont på huden för de växer. Men ska kolla efter lite salvor snart och se om de kankse hjälper lite mot de. För oljan hjälper bara en stund.. men men, sånt man får ta. Nu ska jag göra en stor kopp te nu, efterlängtat.. :)


örebro - marieberg

Idag vaknade jag av en hungrig mage så där innan kl var 10. Försökte få sällskap ut till köket av min hund, men han sirra bara på mig som om jag var galen. Han la ner huvudet på sin kudde och fortsatte och sova vidare. Trevligt. Min hund är tröttare än mig på morgonen..

Sen gick jag hem till mamma och drack lite kaffe och pratade lite. Sen hem och fixa lite saker innan jag skulle åka in till örebro med Peo, bamba, dogge och britta. Jag gick och kollade efter lite kläder åt Kevin men hitta bara 2 boddys, eller hitta en overål med men köpte den aldrig för jag vet inte riktigt om jag skulle göra de eller inte.  så jag väntar lite med de. Sen köpte jag faktist lite kläder till mig eftersom de var evigheter sen sist och allt börjar verkligen bli för litet. Har gått runt i mjukisbyxor och stora tröjor för jag inte fått på mig något annat.. Så jag köpte 2 tröjor, ett linne och ett par mammajeans. hehe.. Så skönt att ha jeans, helt galet, har inte gått i jeans på jätte länge, sist jag hade jeans var på min kompis Carros student.. och de är några månader sen. hehe..

Sen ringde min pappa med och berättade att dom skickat iväg ett paket, och jag längtar och är jätte nyfiken på vad de är för sött dom köpt. :)
Sen får jag och min bror J en bruk honung som min pappa gjort själv. Den är god. Så när paketet kommer ska jag ta kort på sakerna och sen ta en kopp te med honung i.. GOTT !
nej nu ska jag ta och äta lite och sen fundera på att sova en stund. :)



Vecka 30 och IKEA

Igår åkte jag till IKEA med mamma, riktigt kul, nu har jag inte så mycket kvar på min lista de jag ska köpa, mest kläder är de ju, man kan aldrig få förlite kläder.. Har även tittat på en bilbarnstol som inte är så dyr, har bett mamma att hon ska fråga hennes kille om han kan gå in i affären och kolla om den verkligen är något att ha, eftersom Bilbarnstolen finns i en affär nere i borås, och där bor ju han. Så om den är helt OK och då kommer jag köpa den..

Iaf de jag handlade igår på ikea till Kevin var; Ett skötbord (som man har på väggen), Skötbords skydd, Spjälsängs skydd, Madrass, 2st täcken, Kudde, Skötväska, 4st handdukar, 10st tvättlappar, 2st sängkläder, och duschdraperistång till mig. och så har jag köpt 2st nappar och en nappflaska i en vanlig mataffär, ska även passa på att köpa blöjor och hygiensaker nu när de är lite billigare ;D Ska vänta med att köpa fler nappar ifall om min pojke inte vill ha napp, men ska köpa minst 3st nappflaskor till.

Skulle köpt en badbalja med men de var slut, synd.. Men de blir nog att man åker till Ikea och köper mer saker sen, de vet man aldrig.. Nu har jag iaf de mesta jag behöver.. Kevin har även fått en Bebyfilt av mamma.. riktigt fin.. Han får mycket saker av sin mormor.. Hehe och jag klagar verkligen inte.. Tycker de bara är kul. De jag mest behöver just nu är massvis med kläder i stolek 50 till 60. Blir att åka till örebro med några kompisar på Lördag och då ska jag kolla om de finns något billigt och sött att köpa. De märks vad de blir.

Imorgon ska jag till den vanliga MVC och ta dom vanliga proverna.. Så får se då om jag gått upp något på 2 veckor och hur stor magen blivit. Jag ser inte precis att min mage blivit större men mina kompisar säger att den har de, så upp till bevis imorgon haha..

Idag är jag i vecka 30, ca 10 veckor kvar (70 dagar), Denna längtan gör mig snart galen.. Bäddade iaf Kevins säng igår för att se hur de skulle se ut och oj vad mysigt de vart, Satte min gammla nallebjörn "Izidor" som jag haft ända sen jag var liten, han är speciell min nalle och kommer alltid att vara de haha.. Men när de närmar sig ska jag ta alla sängkläderna och alla andra kläder, filtar som jag fått och köpt och tvätta så de när dubbelt okej, hehe.. Ska även ta kort på skötbordet när de väl är uppe på plats och allt annat jag har och lägga upp men nu får dom här bilderna duga tills vidare. :)




En längtan..

Jag kan inte tänka på annat än min lilla pojke i magen, vill ha han utanför magen nu! Var hemma hos min kompis Sara igår och sölade lite, Satt och såg på när hon satt och pussade på sin lilla son Lian, och guud, vad sött de var, fick mig att verkligen längta ännu mer. Liam kommer vara ungefär 4 månader äldre än Kevin, kul sen när kevin börjar krypa och gå, han kommer iaf ha en liten kompis i hans ålder. :)

De var marknad här i helgen, Min bror J köpte en söt tröja åt kevin där de stod "SÖT men livsfarlig" Haha sött, fast den va i st 70, synd, får man vänta ett bra tag innan han kommer kunna ha på sig den, men den dagen kommer.. Och jag hittade en dress i st 50, liten och söt..

är i vecka 29+5 idag, och börjar få lite panik när jag räknar ner veckorna.. Är så rädd för smärtan som kommer att komma, men de är lätt värt de när allt är över. Kom iaf på att när Syrran (pillan) fyller år (30 sep) så är de bara 5 veckor kvar.. Och ojoj, Man vet aldrig vad som händer, han kan ju komma ut tidigare.. Det vet man ju aldrig. Jag bara går och längtar och väntar hela tiden, tjatig börjar jag bli med, Men vem blir inte de när dom väntar sitt första barn ?! Vill bara att tiden ska gå fortare.. Men den dagen jag får hålla i min lilla pojke för första gången kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv.. :)

vecka 28

Seg dag, ont i huvudet och lite illamående, wohoo.. Att de aldrig kan gå över. De tar på en, usch.. Kevin har börjat sparka mig uppåt, mot revbena, de gör inte ont (än) men de är grymt obehagligt.. Kul är de och sitta och kolla på magen när man ser hur han rör sig där inne, när han flyttar på sig. Fast ändå lite läskigt när man tänker på att de är något i mig som lever men ändå är de inte läskigt eftersom de är min lilla pojke.. Hehe..

Ska upp till peo ca halv 4a, för idag ska dom fira henne.. hon har ju blivit 20 i onsdags.. hihi.. Ska bli kul..
Ska även slänga in en bild på magen från i onsdags (vecka 28).. och en söt bild på min lilla söta totte..
Jag vill ha Tisdag, då får jag pengar. Vill köpa lite nya saker, måste ha nya tröjor för alla jag har är snart fööör litet. haha usch.. Och så skulle de sitta extra nice med nya mjukisbyxor.. Eller gå och kolla på lite bebis kläder. Oooh, vad jag längtar helt sjukt.. usch, har inte längtat så här mycket efter något.. De är ca 81 dagar kvar nu, kan ju bli mer eller så blir de mindre.. Men de går så segt, alla säger att de går fort, de gör de inte. usch. Vill ha November NU !!


Mvc och annat

Inte skrivit på ett tag igen. hmm. Men har inte haft tid precis.. Flytten gick bra för mig iaf.. Hehe jag satt och passade min brors dotter medans de andra flyttade åt mig, sen fick min mamma springa iväg och köpa näspray och alvedon.. Sen dagen efter var jag och min bror J uppe i min gammla lägenhet och städade ur den, gick bara på 1 ½ timme sen var de klart och snyggt. Skönt de. Men fick städa min nya lägenhet med, fusk med den städningen av den som bodde där innan, trååkigt.. :( Inte de roligaste att städa och grejja när man va sjuk och mådde dåligt med långt blodtryck.. Sen fixade jag lite i min nya lägenhet och satte upp kevins spjälsäng med mamma, hehe vi är bra rediga kvinnor..

Idag var jag hos den vanliga MVC, fast hade inte min vanliga BM, för hon är ledig.. Hehe men de gick bra ändå.. Tog alla prover och har faktist gått upp 3 kg på 4 veckor, yeah riktigt bra de.. Och 4 cm till runt magen, Hon sa att här är de en liten som har de gött och härligt och just precis då fick hon en spark av honom, hehe Alla prover såg bra ut och ligger precis på kurvan.. Riktigt bra.. Äntligen går de gåt rätt håll.. :)

Och imorgon fyller min kära vän och kevins Gudmor peo 20 år.. :) och är även i vecka 28 och då är de 12 veckor kvar eller 84 dagar kvar mer eller mindre tills min lilla pojke kommer. snacka om att jag längtar hehe..
Har även haft en härlig växtvärk i magen i några dagar.. Hehe inte de skönaste.. Men de är så de ska vara.. hehe.. Vill inget annat än att de ska vara November nu.. :) Och hoppas på att jag inte går över tiden.. För jag vill inte vänta allt för länge hehe.. :) nej nu ska jag göra annat.. så hejje..




RSS 2.0