yeah, you like me..

Idag fyller min bror J, 24 år. Har varit med mamma och en tårta till honom förut.. de var riktigt nice de.. Sen har jag inte gjort så mycket idag, lagat lite mat och varit ute och gått.. Har inte varit så kallt ute idag, riktigt gött ute..
Har inte så där mycket att säga idag men på lördag blir de wickan med söta mäniskor.. sweet... Ajaa bara för jag har smått tråkigt ska jag lägga in lite skumma bilder på mig, tihihi like it.. ;D


the shadow of the day

De är knas, och då menar jag KNAS, fett mycket konstigt knas.. Damn, vad ska man göra.. De här hjälper inte, de är precis samma som förut, innan, före och efter.. Inget verkar hjälpa mig.. De känns som att man gör allt men till ingen nytta.. vad är de för fel, vad är de som är rätt.? jag vet inte ens själv.. det kanske inte är någon mening med de. men man vet aldrig, kankse just därför man testar olika saker..

Min hund ligger och trängs med mig i soffan och jag kollar ut mot hallen och ser att min katt sitter och glor ner i marken som om hon skulle vara en prydnads katt, hon rör sig inte, de är som att hon sover.. Sova, de kan jag inte längre.. De går bara inte.. Ligger helt ensam i lägenheten och bara tänker, låtar på hjärnan och jag nynnar. Men ingen sömn, men jag vill, är trött men samma sak varje natt, man lägger sig och försöker sova men man somnar ändå inte fören 4 halv 5.

saknar den gammla tiden, när ni fanns där för mig.. allt jag vill är att ha er här i soffan på en varsin sida och le mot mig igen. skulle kunna göra allt bara ni levde än.. vill känna era varma kramar, era tröstande ord som värmer, era posetiva ord, inget betyder mer än de.. Men jag får nog vänta länge på de, kankse vänta men aldrig få de igen.. daaaamn.. smärta..    Godnatt ?!

sometimes solutions aren't so simple,
sometimes goodbye's the only way....

Who knew ?!

Sitter ensam i min lägenhet.. Mamma var här förut och drack lite kaffe och satt och snackade lite gojja.. Trevligt trevligt.. Har lite smått ont i huvudet.. hmm, trött är jag med, igår kväll ca 12 halv 1 på natten kom Linus, jimmy, johan och bamba hit en sväng, jag låg i soffan och kollade på tv och hade tråkigt, kunde inte sova så de passade bra att dom kom hit och roade mig en stund.. Satt och snackade lite sen drog vi på en film.. sen vart de sent och jag vart lite trött..

Idag har jag inte gjort så jätte mycket snackat med fatiha nästan hela dagen, haha.. Nej men handlat, hämtade mammas hund, gick hem och gjorde mat och fixade lampan och sen diskade jag och duacha och kollade på tv, sen kom mamma.. De är allt jag gjort.. Inte gör jag något i onödan iaf, ut går jag bara om jag måste för de är så ruskigt kallt ute, fruktansvärt, HAHAHA.. Nej men tänkte lägga upp lite bilder hur de ser ut i tv/sov - rummet.. Inte direkt fint, men har inte gjort klart och kan inte göra de heller fören jag varit på IKEA igen.. men de får duger iaf.. än så länge.. och hoppas på att de blir finare för jag gillar de inte just nu..



So since you want to be with me
You’ll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
You to stick around
I’ll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

closer to me

Nu har jag flyttat och de känns skönt men lite ensamt.. hehe.. Igår kom Linus, jimmy och bamba hit en sväng och sa hej.. Mysiga är dom.. Bamba som vanligt fastnar vid tvn och känner sig som hemma och slänger upp sina saker på bordet.. Sööt människa .. Sen gick dom hem, och sen halv 12 på natten kom Linus och jimmy tillbaka och började grejja runnt i min lägenhet.. Jimmy fixade min kaffebryggare och massa annat och ville sätta upp en taklampa i köket haha, men den funkar inte.. men han ville verkligen sätta iordning allt, haha och Linus den sötingen ställde sig och började diska alla saker jag inte hade diskat.. söta :D

Idag har jag inte gjort så mycket kännt mig lite knas, på väg att bli sjuk tror jag,. har inte tid med sånt nu.. damn.. haha, sen hade min bror N ringt mig när jag duschade och ringde upp honom efter, och så sa han att han har ett usb liknade grej med internet på hahha fast så sa han inte vet jag vet inte hur jag ska förklara för jag vet inte vad det heter.. Men iaf jag fick låna den tills jag fått mitt eget internet, gullig han är.. Dyng glad. SÅ jag gick hem till mamma och hämtade den och tog med mig lite andra saker med.. Satt och drack lite kaffe och snackade lite.. På torsdag ska jag dit igen och hämta mammas hund för  jag ska passa honom medans hon jobbar..

Nej nu blir de att sova tror jag.. så jag är pigg och kry tills fatiha kommer hit imorgon.. så hejjs..


everything means nothing if I ain't got you..

Då har denna dagen kommit, sista natten i mammas lägenhet, och imorgon bär det av till min lägenhet.. Känns helt skumt efter nästan 21 år ska jag lämna min mamma och bo själv.. shit de känns lite skrämande men ändå  så underbart sköt..  Igår stor packade jag ner de sista så idag har jag tvättat.. och handlat käk för 400 spänn.. hmm, just nu jag inser hur dyrt mat är.. helt sjukt, ändå köpte jag inte så jätte mycket.. ajaa, de blir nog bättre senare, bara nu ibörjan allt känns knas och dyrt.. eller så är det så ?! hmm.. de märks..

Syrran kom förbi för någon timme sen och hämtade totte, Hon ska ta hand om honom medans jag flyttar, så söt är hon.. Skit bra att hon kunde ställa upp och ha honom eftersom vem som helst inte kan ta honom och de flesta "vågar" inte.. saknar honom redan sjukt mycket, ingen som springer omkring vid bena på mig och som kommer och lägger sitt huvud i mitt knä när jag kollar på tv.. Han är verkligen mitt liv min hund..

Some people want it all, but I don’t want nothing at all
If it ain't you baby, if I ain't got you baby
Some people want diamond rings, some just want everything
But everything means nothing if I ain't got you, yeah


RSS 2.0