Just so you know

Idag har jag varit på Ikea och handlat de jag mest behöver, köks saker.. Hitta ganska så mycket.. Bara för att skryta lite ska jag skriva vad jag köpte, ;)

Köpte;
En pläd, Diskställ, 2 skålar, 3 kastruller, Knivar, 2 vispar, stek spadar, En ungs skål, Små lådor som man kan frysa in maten i (17 st), en sil, en golv lampa och decilitemått..

sen när jag kom hem gjorde jag tacogratäng till mig och mamma, ringe och frågade CB hur man gjorde den.. hihi tur att man har kompisar som vet hur man lagar mat, sen när jag flyttat så har Linus lovat mig att visa hur man lagar hemma gjorda köttbullar och lite sånt där, ska bli kul, jag har även sagt att vi ska baka bullar får väll se hur de går med det.. Imorgon ska jag träffa "J" och sen gå ner till systemet och köpa lite till nyår så jag har något att dricka, sen blir de hem och packa.. Ska försöka packa ner allt utom tv, datorn och ljudet.. De är ju de ända jag använder ändå.. och dagen innan är de bara att slänga ner kläderna i en säck och ta sminket och och de andra i badrumet så är man färdig.. nej nu ska jag vara social med folket på msn.. så hejjs.. :)

You turned your back
And walked away in shame
All you got is a memory of pain
Nothing makes sense so you stare at the ground
And hear my voice in your head when no one else is around
So what do I have to say
Maybe I should do what I have to do to break free
And whatever happens to you, we'll see
But it's not gonna happen to me 

Forget perfect

Ligger i min säng och lyssnar på musik.. Hmm, vovven sover och alla andra med, finns inget att göra, och jag vill göra något.. Ut och gå knakse ?! med vem..? kan Ringa och fråga Linus men vet inte om hon orkar.. Imorgon drar hon och lämnar mig, hon drar till sin mamma i sthlm och ska fira nyår där med hennes mamma och hennes gulligull.. Fan hon har ju mig men de duger inte ;)

Vet inte vad som händer på nyår än men de märks, tar dagen som den kommer, bäst så, slipper man alla förväntningar.. De ända jag vet och är 100 på är att jag ska va skön och ha kul.. Städat från kl 12 till 18.. 6 timmar ujuj, men skönt efter. Men skit samma orkar inte skriva mer, men läs texten !! ett måste..

Listen its like poker you can play your best
But you got to know when to fold your cards and take a rest
And know when to hold your cards and hold your breath
And hope that nobody else is stacking the deck because
I dont need to tell you that life isnt fair, it doesnt care
It arbitrarily cuts off your air, and like you i want someone to say its okay
But in the truest parts of our hearts everybody`s afraid
But just underappreciated and overwhelmed
Fighting so hard to hide our fear that were scaring ourselves
You understand when im saying that you always did
But its different in the words of a cowardly kid


Caught in you

Julen e över, men nu är de nyår som gäller, Hoppas som att de blir as skoj, minns inte ns vad jag gjorde förra nyår :S Iaf, jag fick en kaffebryggare av min bror J, så bäst, precis vad jag behöver, och de jag önskade mest.. så jag vart skit glad.. :) och ilia fick massor md precenter, och dockan var nog den mest läskigaste jag sett på länge, fan nästan som en riktig bebis, sjukt skum grejj..

Imorgon åker min bror och ilia hem till sig igen.. Och mamma jobbar, så de blir att jag ska stor städa och tvätta lite.. Men kommer kännas så undrbart sen.. Och packa ska jag med göra imorgon, flyttar ju den 4e januari, så skönt kommer det att bli.. men men nu ska jag lyssna vidare på musiken och sen sova lite, upp imorgon innan min bror och ilia åker iväg.. så hejjs..

I'm in over my head
You got under my skin
I got no strength at all
In the state that I'm in
And my knees are weak
And my mouth can't speak
Fell too far this time

words don’t come easy

shit, jag är så trött.. Blir att gå och sova tidigt idag, andra gången jag skriver.. Ska ta en macka snart och varm oboy när ilia har lagt sig.. blir att ta de lite lungt då.. Vi har nyss fixat julgranen, fast vi skulle egentligen ha fixat julgranen i går, men så blev det inte.. Inte direkt vardens finaste julgran, hahaha men den duger nog, de var så länge sen vi hade en julgran i tv-rummet.. hehe..

Iaf våran katt Stina tycker om den, hänger ju grejjer i den som är konstiga men roliga typ.. hmm.. sjukt.. Nej nu ska göra annat. så hejjs,..


There's no one but you standing

Nu har min bror och ilia varit här ett tag, imorgon är de jul, ska bli kul och se hur glad ilia kommer att bli när hon öppnar alla julklappar hon får.. Nu ligger hon och sover i soffan, och jag sitter och kollar på tv, Min bror och mamma är i karlskoga och handlar lite saker, vet inte riktigt vad men sägert julklappar eller något sånt där.. Bada ilia när dom åkte och satt och lekte.. sen satt vi oss och kollade på tv och så somnade hon.. Så nu får hon sova ett tag och sen får vi se vad hon vill göra för kul..

Idag fyller även Dogge 14 år, de är Linus/peos lillebror.. Grattis igen.. :)
är hungrig, jag har inte hunnit äta än men ska göra de så fort jag skrivit färdigt här.. Igår var jag och ilia en sväng hos Linus och busade och dansade, även dogge var med en stund och dansa.. Inte är ilia blyg iaf, hon gick fram till Linus pappa och fråga massa saker, och käkade peppakaor och skrattade, på vägen dit sa hon "jag älskar peo" så söt, sen när min bror kommer måste jag gå förbi systemet, måste köpa nå smarrigt om jag ska med ut den 25 med peo och johan och några andra.. :) de blir nice..
nu ska jag göra något att äta, så hejjjs ..

We found love, oh
So don't fight it
Life is a Rollercoaster
Just gotta ride it
I need you, ooh
So stop hiding
Our love is a mystery

Nobody gets me like you

Idag har jag varit vaken sen 9e, var ute och gick med totte i de kalla och skrev med linus, sen kom hon hit ca kvart över 10, satt och snackade och drack te. Sen när vi skulle med bussen stötte vi på Geridn, rolig figur är han :)  sen satt vi och komenterade folk och så sa linus, kolla spännisen, och när han kom närmare sa hon, de ser nästan ut som simon du vet jag bara nej de är de inte haha men det var de, vi träffade även nyman på bussen och gick med henne och letade julklappar.. hittade till min brors dotter en tröja och byxor tack vare linus de va hon som hittade :) och en tröja åt min bror J..

sen så skulle nyman iväg och övingsköra så vi gick runnt i affärena och kollade, jag hittade ett par jeans och köpte ett par sockar, gött att ha är de.. Sen drog vi och käkade då kom de in två snickare, damn, heta braller och rumpa ;) hahha.. sen ringde mamma och hon och bengt åkte in och vi köpte en "jacka" åt min hund som dom hade med såg.. Och de pinsama var att Totte satte sig ner och SKET i affären :S hahaha fyyfaan, de va inge kul.. men ändå smått roligt.. sen åkte vi hem och nu sitter ja här och ska tvätta..

Och ikväll kommer min bror N och ilia hit.. så mysigt :)


Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

Even heroes have the right to dream

Idag fick jag veta att min bror N och ilia ska komma hit på måndag, mycket mycket glad över de.. Ska bli så kul.. Och så fick jag en tidig julklapp av mamma, fick lite pengar och som en tidig inflyttings present fick jag en stekpanna.. De gillar jag.. Nu har jag något mindre att köpa :)

Mamma hade även köpt ett täcke till sin hund frasse som visade mig, han e verkligen söt men ändå ful i den.. Men de är så, fryser vi kankse dom också fryser fast dom klagar inte, så nu sitter jag och funderar på att köpa ett täcke till min lilla älskling med, han har ju bara en tunn reflex växt.. Men men, de märks hur de blir med de..

Idag har de varit kallt ute men skönt ändå, och jag har riktat in mig på att jag vill köpa ett par fula skor och en ful stickad tröja.. Tycker de är kul, alltid kul att ha en annan stil.. Så och tror de kommer få bli de den här månaden, Ett pa fula skor och en ful stickad tröja och resten till min lägenhet, mat och julklappar till familjen.. :)
Vi ska även sätta fram julgranen nu iår som vi inte haft på hur länge som helst, men iår blir de det, efftersom familjens sötaste kommer hit och då menar inte jag utan min brors dotter, så  vi måste ställa fram den innan måndagen så är de fixat.. :) nu ska jag in i duschen upp tidigt imorgon. så hejjs..

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird
I'm more than a plane
I'm more than some pretty face

face this world alone

Nyss kommit hem från en härlig promenad ute i snön med Linus.. Mitt i natten, och som vanligt är snuten ute och åker och åker förbi oss miljoner gånger som om vi var efterlysta, haha.. Idag har Linus haft sitt körkort i ett år, Grattis igen, vi snackade hur konstigt de egentligen är att vi inte varit med i en olycka, vi har sett flera och varit nära på massa krockar och nära på att klöra av vägen bara för att vi är så grymt sköna när hon sitter och kör bil..

Vi kan sitta och skratta åt allt och inget och de är farligt med oss.. De säger alla som åker med oss två.. Men se, vi har överlevt än så länge. Idag fick jag massor av sms av Linus på morgonen för hon tycker att jag inte ska sova bort hela dagarna.. Och fick minns 10 st om inte mer av henne.. De värsta är att jag är så grinig nu på morgonen och blir sur, och idag hade jag skrivit till henne "Käfta inte din jävel, jag stänger av mobilen, jag är skit trött! " De minns jag inte ens att jag hade skrivit och Linus sa att hon dog nästan av skratt när hon läste de, hon läskar verkligen och göra mig irriterad på morgonen ;P

Idag har de snöat nästan hela dagen och jag blir glad, De är verkligen härligt, tycker jag.. :) igår var de bara lite på marken men idag var de så mycket mer.. Härligt de.. Värdens dåligaste bilder men fint ändå ;) nu ska jag kolla lite på tv tills jag somnar.. Ska försöka gå upp vid 10 imorgon, sa de till mamma och hon bara "lycka till" hahaha, hon tror inte jag fixar de, fast jag är lite tveksam jag med.. hehe nej nu blir de tv, hejjs :)

I tried to go on like I never knew you
I’m awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken


She says that my life is over

Igår var jag hos min bror J en stund och snackade och busade med hans katter.. Skickade ett sms till honom och frågade om han hade huvudvärks tabletter och svaret jag fick tillbaka var " nej, har bara ipren." Hmmm och de är inte en sorts huvudvärks tablett eller ? Och när jag frågade han de sa han "nej de är en verktablett" hahah shit söt bror jag har asså.. :)

Idag, fiifan, vaknade för ett tag sen av att jag hade fått massor med sms av Linus och hon slutade aldrig skicka, hon skickade en efter en hela tiden, så jag fick ringa upp nyvaken och glad.. Hahaha Hon sa att jag ska vara vaken när hon kommer hem, och att jag skulle upp nu och att jag har två timmar på mig att fixa saker sen skulle vi vara.. HAHAHA hon är söt hon.. Så nu ska jag snart in i duschen och fixa allt och sen ringa den kvinnan så hon blir glad.. Hon saknar mig, de är inte lätt..

haha nej, nu ska jag göra nytta, hejjs..



She says that my life is over
Boy you don't know what you got till it's gone
Come put your head upon my shoulder
She gave me her hand but I ignore her

till forever comes

Idag fyller min bror Magnus år, Grattis igen och hoppas du får en mycket trevlig dag..

Idag har jag inte gjort så mycket, de har varit lite knas idag.. Sitter och snacka med söta människkor på msn och dunkar lite musik. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, Ska snart ut och gå en runda med hunden och sen ta något smarrigt att käka och glo lite på en film, Sen får man se vad kvällen bjuder på ;)

Linus har lämnat mig helt själv, hon kommer hem på måndag, och Nyman hon är säkert med sin brud som alltid haha sött, varför fatiha kan inte du bo här i dfs för, hade vart så mycket smartare.. Och de andra söta är ute och fetstar och de orkar inte jag och har inte pengar till precis de, måste spara de till annat.. Men så är de. Fast klagar inte ganska skönt att vara själv, mamma sover borta inatt igen så jag kan göra nästan vad jag vill.. Tummen upp..
Nej nu ska jag ut med Totte, hejjs..



Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

Suddenly the world seems such a perfect place

Sitter och lyssnar på Timbuktu och kollar lite på Tv, fast de finns precis inget roligt att kolla på, som vanligt men ändå sitter man och glor.. Pappa ringde förut och sa att han skickar ner julklappar till mig och min bror J. Söt är han min pappa.. Fick ett sms av linus med hon fråga om jag skulle med till kga på max och käka med henne och bamba, men jag har inte duschat än så de får bli en annan gång.. Söta människor har jag runt om mig.. De är de bästa som finns..

Falska människor finns de överallt men när man väl behöver en san vän så finns dom alltid där.. Har verkligen lät mig vilka jag kan lita på och vilka inte.. Sånna som bara hör av sig när deras flick/pojkvänner är borta eller om deras andra kompisar inte kan vara just den dagen.. Eller sånna som bara hör av sig så fort de händer något och vill få veta saker eller som vill ha hjälp, de är då man duger, men de är slut på de. Har mina andra vänner som betyder mest för mig, vet precis vilka de är..  de var de jag ville säga idag..


Längtar tills min bror N och ilia kommer, saknar dom, dom skulle kankse komma den 21 tror jag mamma sa, och hoppas på de för jag behöver fasters lilla charmtroll.. men men nu ska jag in i duschen och fixa något att äta.. hejjs...


Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time


My safest place to hide

Har nyss packat lite här hemma, känns ganska skönt men ändå jobbigt att de står lite låder överallt, de gillar jag inte.. Nu har jag inte så jätte mycket saker som ska packas ner, slänger de mesta skiten jag har, hitta gammla skolarbeten som har legat och skräpat, hitta ett gammal busskort, de är något man saknar, ett buss kort som man fick av skolan när man kunde åka vart man ville utan att de kostade ett skit i hela örebro län.. Men men, de var då..

Har varit hos ina och sluddrat lite med kaffe.. Hade inget för mig så åkte dit en stund, Vaknade mes huvudvärk idag, inte de skönaste att gå ut och gå med hundarna då, men de måste göras ändå, funderar på att dra en lång promenad med Totte nu, men vet inte om jag ska ta de nu eller senare.. Måste även bada honom, han börjar lukta stinkande hund.. De vill jag inte, haha sen måste jag borsta honom så sommar päsen försvinner helt och klippa klona.. men de tar jag när jag bada honom.. blir antingen ikväll eller imorgon på morgonen.. De märks vad som händer..

Nej nu ska jag vara social på msn igen men tror jag går ut och går snart iaf.. hejjs :)

You see colours no one else can see
In every breath you hear a symphony
You understand me like nobody can
I feel my soul unfoldin'
Like a flower bloomin'


You hurt me bad but I won't shed a tear..


Igår hade jag de mysigt för mig själv med hundarna och katterna, satt i tv rummet och lyssna på lugna fina låtar med tända ljus och käkade lite godis och drack kaffe..  Satt och kollade runnt lite nå nätet och snackade med foket på msn.. iktigt nice, skönt att bara vara själv och ta de lungt ibland..

Idag har jag träffat "M" och snackat lite igen, och sen handlat med mamma.. Testade även tottes väst som han egentligen ska ha på sig när vi är ute men jag tycker att de är för sexigt för honom.. Men nu får han börja använda den på kvällarna för folk kör som idioter och då menar jag inte Linus, de finns faktist folk som är värre, tro mig.. HAHAHA trode fan aldrig att de fanns någon som kör galnare än henne.. HAHAH
Nej nu vill jag ha mat senare ska jag träffa linus en stund.. så hejjs...

I'm leaving you for the last time baby.
You think you're loving, But you don't love me..
I've been confused Outta my mind lately.
You think you're loving, But I want to be free..
Baby you’ve hurt me.!!

 


If today was your last day

Idag är de ingen vanlig dag för idag fyller våran tjatiga Sarah Nyström 19 år, Lilla nyman börjar bli gammal. fast ja ska nog inte säga något fyller 21 om en månad och någon vecka.. Haha helt sjukt, känner mig inte som så..
Bilden är två år gammal de var snö ute och dom rosorna var till just nyman som fyllde 17 år, jag och CB fick gå upp till din pappa och de tog ca 40 minuter men rosorna klarade sig fint.. iaf, jag hade tänkt att inte säga grattis  bara för att de ska reta dig, men de blir så ändå.. Grattis babiie, we love you.. <3 pusss

Mamma åkte på kryssning igår så jag är hemma och är hundvakt åt hennes hund. Iaf jag sov i mammas säng inatt bara för Frasse vågar inte gå in i mitt rum för att min hund vaktar de så mycket, så jag tog mina sängkläder och allt de där och la mit i mammas säng, sov med 2 hundar och två katten, tur att sängen är stor.. sov i mitten av sängen ändå så jag tog nog störst platts hehe...

Idag blir det att städa städa städa, för de behövs, ska försöka hitta något att käka också, finns bara massa korv som jag inte kan äta, men något smarrigt ska jag hitta. Men nu ska jag sätta på lite kaffe för är trött och hungrig.. .så hejjs ;)

Every second counts 'cause there's no second try
So live like, you'll never live it twice...


don't look back

Igår vaknade jag 10.20 av att mamma kom in i mitt rum och skrek ropade mitt namn bara för att reta mig, kolla nyvaket upp på henne och tänkte precis fråga henne vad felet är med henne, men så såg jag att hon höll i en grön kopp med kaffe åt mig.. Satte mig upp i sängen utan att få ett ryck på henne.. Tog emot kaffet och kände mig helt jävla BÄST !!!

Senare på dagen vid 2 tiden följde jag med mamma och de andra hem till mammas kompis som fyllde år. KOm dit och fick värdens kram, hon frågade mig vad jag ville ha o dricka och alternativena va inget jag ville ha.. " vatten, saft eller kankse en öl" frågade hon jag kollade på henne och sa nej fan kaffe vill jag ha.. Skön är hon.. fast de hade varit gött med en kall öl nu, på tal om inget hehe..

Idag vaknade jag kl 9e, dyng trött ville ligga kvar i min säng och sova vidare, men kan inte de.. Så när kl vart 10.10 gick jag ut och gick en runda.. och sedan täffade jag "m" och snackade lite.. Sen kom jag hem la mig i sängen kände mig dyng trött, skrev på msn att jag kolade på film, då ringde Linus mig och sa att jag faaan inte får sova.. och fråga om vi skulle hitta på något.. Men jag ville kolla klart på filmen men de gjorde jag ändå inte.. Så var med Linus en stund sen drog vi hem till bamba och där somnade jag även linus.. Och bamba säger nada.. hahaha men men...

Skulle skriva även att min kära vän fatiha ärlite gring, kanske dags att köpa lite kycklig till kvinnan så hon blir glad och tänker posetiv, hon är även envis.. Men de gillar vi alla som känner henne.. För de är de som gör henne så sjukt underbar :)

Och Linus tror att de redan finns papperskorgar kvar i en lägenhet i köket om man flyttar dit och jag försökte få henne att förstå att de inte gör de... Att man fick köpa de själv om man ska ha de.. haha skön människa.. nus ka jag sova ska upp 9e imorgon igen hejjjs...

For everytime he tried to break you down
Just remember who's still around
It's over, and we're stronger
And we'll never have to go back again..


if ten million fireflies lit up the world..

Vaknade kl 2 idag, så inte så jätte länge sen jag vaknade.. Men jag gick ut med hunden andra gången lite över 2 sen la jag mig i sängen och somnade med musik i bött.. Vaknade först av att Sandra kom och sa att hon lämnar frasse och att hon och min mamma skulle åka till hennes mamma.. Sen somnade jag om igen, vaknade med "Shake that ass bitch and let me see whatcha got " min mobil ringde och de va Linus.. Värden finaste ringsignal har jag :)

Iaf, om ca en halvtimme kommer Linus hit och hämtar mig för vi ska på Bio, Hon orkar inte vänta till kl ska bli 9e då vi egentligen skulle gå, så de får bli kl 6.. Vi ska hinna köpa eget godis och dricka.. de är mycket, mycket smartare tycker vi..

Ihelgen var jag i kristinehamn och spelade lite bowling, hatar ljudet när klotet landar i marken, vill nästan ställa mig på knä och putta fram klotet.. HAHAHA, dom andra skrattade åt mig för jag gjorde jämt en min och viffta på händerna.. Grymt underbar är jag.. Vet inte vad jag kom men tror jag kom sist.. hahaha..
De var jag, Linus, Fatiha, Lölle, jimmy och dogge som spelade.. Vet att Dogge kom etta och lölle 2a.. resten vet jag inte.. men men..Nu ska jag klä på mig för måste va klar kl 5 :) hejjs :)

I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams

RSS 2.0