she'll fly, fly, fly

Kom nyss hem, drog vid halv 9e någon gång hem till Peo.. Kul vare de. Kan vara för att jag behövde lite sällskap av söta människor. Vi åkte in till kga för att käka på donken, men när jag kom dit var jag inge hungrig längre.. Peo, sofie, vera, tezz och bamba käkade medans jag och nyman satt och kollade runt på annat och skrattade.. hehe sjuk människa är nyman, jag svär.. Hon gör mig glad..

Imorgon ska jag med Nyman till kga, hon ska på någon sak först och jag kommer få sitta och vänta på henne sen ska hon och jag gå runnt och kolla om vi hittar något spännande att köpa.. Får väll se om de finns något kul till mig.. De värsta är att jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, för de kommer bli så varmt ute.. Men får ta något lätt på mig. Mest skulle jag villa gå i mina trosor och linne men de tänker jag inte göra. haha..

Young girl ain't got no chances.. No roots to keep her strong
She's shed all pretenses.. That someday she'll belong
Some folks call her a runaway.. A failure in the race
But she knows where her ticket takes her
She will find her place in the sun ..

Wish I was too dead to care

Är super trött idag.. Inte konstigt. Kunde inte sova inatt.. somnade nästan kl 5.. Låg i sängen och tänkte.. Skrev lite sms som jag inte fatta varför jag skrev, skulle ha struntat i att skrva dom.. men lite sent nu.. men gjort är gjort.. och inget man kan ändra på..  igår städade jag och tvättade, hela dagen, gjorde även mat sen senare vid 7, köttfärssås vart de.. de kan jag iaf laga.. För de måste man kunna laga.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väll de vad jag har lust med, för just nu har jag ingen lust alls.. Vill bara gå och lägga mig igen och sova och vakna nästa dag.. Men de kan jag inte, fast jag kan men kommer ändå inte göra de.. Men nu ska jag käka något och sen dra och duscha...

You don't need to bother; I don't need to be.
I'll keep slipping farther,
But once I hold on, I won't let go 'til it bleeds.

Now everything has changed

Fredags kvällen var kul, först satt vi och käkade grillat med potatissallad och en sallad till och drack öl.. Senare så skulle CB komma och med CB kom även Billenbonk.. Vilket var kul, vi satt och snackade gammla minnen och mycke annat. Jag och billen satt och drack lite för Cb körde bilen hit. men vi hade de mysigt ändå..

Igår gick jag upp tidigt för vi skulle till kga och handla lite saker.. Innan vi åkte käkade jag melon, jordgubbar och små tomater.. de är tur att jag får i mig något nu när de är så svart ute..  mamma köpte massa saker, som ett nytt tagentbord till sin dator, och två nya hemtele.. Vilket var ganska snygga.. Köpte hundmat och massa annat.. Och så fick jag ett nytt databord i mitt rum som gjorde en del i mitt rum. NU ser de iaf bättre ut. De ser inte lika stökigt ut.. And i'm happy..
Sen på kvällen drog jag hem till peo, Peo har fått låna sin mormors hus som hon ska bo i ett bra tag.. Sen drog jag hem och gick ut med hundarna och satt vid msn lite men drog ganska snabbt för jag hade ont i huvudet.. men men de är värmen.. haha skulle va skönt med lite regn nu, tycker jag iaf.. de är äckligt ute.. Typ ingen luft.. hatar värme..


Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to,
so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause,
only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You..



 


Melon och jordgubbar

Vankade av värme idag igen, och att de känndes som att de va krig inne i min mage.. De verkligen small av smärta.. haha, sjukt, men ska snart upp till läkaren igen.. Sen har jag inte gjort så mycket, försökte trycka i mig två mackor på morgonen men de ville inte ner.. men efter en halvtimma så var dom borat.. skönt de..

Har suttit ute på balkongen och lyssnat på musik.. Lite tråkigt att sitta där själv med djuren men hade musik i örat, så de va ju inte så där jätte tråkigt.. Har även suttit och väntat på att mamma ska komma hem så vi kunde gå och handla lite saker. Jag fick godis och lite annat av mamma, och hårfärg så nu är min fula blonda utväxt borta.. haha skönt för de va så fult. Men har säkert missat någon liten fläck i håret iaf.. Skulle inte förvåna mig.. men men... När vi kom hem gjorde jag en tallrik var åt mig och mamma med melon och jordgubbar.. Gott gott.. Och imorgon ska jag städa igen och sen vid 6 kommer de massa folk hit och ska grilla och snacka lite skit.. Ska bli kul.. och lite senare på kvällen kommer min baby boom bolm in och myser lite med mig, de var ett bra tag sen.. saknar henne.. hehe längtar tills imorgon =)


Someday we gonna rise up on that wind, you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains
And keep on flyin', yeah



hatar värme

Idag vaknade jag av att mitt rum va as varmt. Inte mitt fel att jag är så het.. Haha nej men ärligt solen ligger och steker som fan på morgonen på mitt fönster och ligger kvar ett bra tag.. så mitt rum är varmt hela dagarna nu när de blivit fint ute.. Börjar sakna snö, haha aah jag är konstig men de står jag för.. Snö vill jag ha, de är mysigt då.. Och så får man alltid den perfekta värmen i sitt rum.. Och man kan ligga under sitt täcke och se en bra film utan att känna sig dumför att man inte är ute i värmen.. Men jag är inte den som gillar sån värme, jag tycker inte om att vara ute bland folk som svättas och känna sig äcklig.. men sommaren varar inte lika länge iaf.. Tur de.. för jag hinner dö innan den är slut.. känns de som..

Har varit i kga med Nyman, Peo, Bumba, och lölle.. Så kul att träffa lölle igen, var ett riktigt bra tag sen.. Träffade även hjerpe när vi var där inne, stod och pratade om att vi i klassen skulle göra något ihop igen.. klart.. Iof är vi ingen klass längre men kommer ändå att vara de i mina ögon.. Först när vi kom in till kga drog vi till donken för vissa ville käka, sen drog vi och letade efter en parkering, sen vidare upp på kga festen.. Där inne träffade vi vera och sofie.. Efter ett tag drog alla utom jag och nyman, vi satt kvar och snackade och gick runnt lite.. men sen kom tezz och hämtade oss.. Sen har de inte hänt så mycket mer idag.. Så nu sitter jag här och ska snart göra varm oboy och lägga mig i sängen o se en film tror jag.. ska nog böra en macka eller två.. Kan va skönt de..

I find myself just filling my time
With anything to keep the thought of you from my mind
I'm doing fine and I'm plannin' to keep it that way
You can call me if you find that you have something to say

Bomadi kom hem..

Idag har peo och nyman åkt ner till gbg med Bumba (nymans kusin carro) och sofi.. Dom kommer hem imorgon eller något sånt.. Har inte snackat med någon av dom 2 idag.. Har legat i sängen och haft ont i huvudet hela dagen.. Försökte kolla på en film förut idag men var tvungen att stänga av den så jag kunde ta de lungt.. De smällde i huvudet på mig.. Fast jag ätit som man ska idag och druckigt mycket vatten så hjälpte de tydligen inte.. Men men...


Vill verkligen att Fatiha ska komma hem nu, fatta hur mycket jag saknar henne.. de är sjukt.. Har tänkt flera gånger att ringa henne på mobilen men kommit på att de inte går.. Iof så snackar jag med henne på MSN men de är verkligen inte samma sak som att snacka i tele eller IRL.. Hoppas dom här sista veckorna går snabbt så hon kan komma hem någon gång. så man kan börja ringa henne och säga alla saker ist för att skriva dom till henne..

Är du snygg för du är vacker eller vacker för du är snygg
eller vacker för du är skön eller skön för du är grym.
Eller handlar din skönhet om att du är så tung
eller så nice att du är snygg för att du är ung.

Time falls away

Nyss städat, och jag känner mig så bra idag.. Har dammsugat, skurat och dammat och plockat bort lite saker.. Även bäddat min säng, som jag aldrig orkar göra annars.. men idag är den bäddad och fin . Sitter och lyssnar på lite musik och ska snart duscha och sen käka något.. Börjar bli väldigt hungrig nu.. Fint väder är de även idag, vilket kan va lite skönt, bara de inte är för varmt.. Men idag är de lagomt enligt mig själv.. Har regnat ganska mycket på sista tiden.. men jag klagar inte så mycket för de..

På fredag ska Uffe tydligen komma hit.. De är mammas kompis från karlstad, han är trevlig.. Vi ska åka in till kga och handla lite saker när han kommer.. Så de blir nog på en morgon så jag kommer nog få gå upp tidigt för att följa med dit.. Pratade med min pappa igår, han och monica har beställt ett helt nytt kök, de kan va ganska gött att ha, och de blir nog mycket bättre än va de har nu, för de är inte de snyggaste, ganska gammal och tråkigt.. Men får väll åka upp dit och se hur de blev när de är färdigt.. Han sa även att Farbor Lennart och Marita var där uppe, länge sen man träffade dom.. Trevliga typer..   Men nu ska jag gå och duscha och sen käka något..

Let it slide, let your troubles fall behind you
Let it shine, until you feel it all around you
and i don't mind, if it's me you need to turn to
We'll get by, it's the heart that really matters in the end..

Time is precious and it's slipping away

Nu börjar jag må så här dåligt igen, Yr, mår illa, ont i huvudet och trött hela tiden.. De var några månader sen jag mådde så här sist.. men de gick över när jag fick piller av min läkare.. På tal om de, jag fick en ny tid av Honom här om dagen att jag skulle upp dit igen och ta om mina prover och se hur jag mår nu eller något sånt.. den 6/7.. Får väll se då vad som händer.. Hoppas bara att de kan ta slut för jag orkar inte må illa och vara yr.. Lite jobbigt om man säger så.. Man har ingen lust att göra ett skit när man mår så..

Vill att lilla Fatiha ska komma hem från marocko nu, hon har vart borta en vecka och några dagar men de känns som två veckor.. Haha, de är skumt. Men så är de.. Du är saknad lilla Mi Amore.. <3

when I need a friend, You're there always on my side, Giving me faith,
Taking me through the night, yeah
For a friend, For a love to keep me safe and warm,
I turn to you.For the strength to be strong,
For the will to carry on, For everything you do,
I turn to you, Oh, yeah, oh

Försöker......

Jag försöker vara stark men de går knappt längre.. De kommer tillbaka och jag vet inte varför.. Önskar att de kunnde komma en bra känsla för mig någon gång.. men de händer aldrig.. Tänker bara på gamma minnen och på hur saker skulle varit om jag hade valt en helt annan sak än de jag en gång valde.. Försöker verkligen le och va glad, men dom senaste dagarna har de inte gått, vill bara ligga i sängen, stänga av min mobil och sova.. Skulle kunna sova bort en helv vecka om jag inte hade haft min hund.. De är han som gör så att jag kommer ut.. Tack för de..

Ibland så förstår jag mig inte på mig själv.. Varför är jag som jag är. ?! De stör bara människor, de stör min mamma, de stör mig.. Jag vill bara gråta men jag kan inte, känns som att jag inte har en anleding att göra de heller men ändå så har jag massor av anledningar varför..? aah de är ingen som vet riktigt förutom mig själv..

Jag är inte den som visar mina riktiga kännslor. Har aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra de heller. De är sån jag är, föddes sån och kommer dö sån.. Folk får ta mig som jag är, och om de inte duger kan dom lämna mig..

En gång fanns du här hos oss, men inte längre..
Mina blickar är vända upp mot himelen..
För mig är du en ängel..
<3

RSS 2.0