Långa dagar blev till nätter sen till år

Mitt humör svänger.. ena stunden är jag Glad, sen sur/ irriterad, sen flummig och sen nere.. På ett sätt så stör de mig.. Är smått nere, sitter och tänker på massa skit jag inte orkar att tänka på men ändå gör jag de.. blää..
Har varit hos Sara.S idag och sölat lite med kaffe.. De är riktigt kul..

Orkar inte va på de humöret jag är på just nu, men de bara blev, de hände bara.. Fattar inte varför jag gör de jag gör, ändå jag som blir ledsen i slutet.. men ändå så bryr jag mig inte just nu.. De är knas, så knas..

En längtan så stor. Minns varje dag jag lidigt.. Har gått genom livet med en övetygelse, att jag satt något spår som haft betydelse. Aldrig besvarad aldrig tillmötes. En kärlek så varm utan den vilket öde. Från vinter till vår, sen sommar till höst. Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst. Hjärtan som slår. Vi står där vi stod. Minns det som igår, första gången du log, Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.
Varje gång är som den första gång vi sågs.. Även om det är över nu. Allting har förändratas men du finns kvar, Allt var svävande men nu så ser ja klart...

Till Farmor, 2 år sen..

Igår, var det 2 hela långa år sen min farmor gick bort.. Saknaden är enorm stor.. Tänker på henne och även farfar nästan varje dag.. Dom finns i mina tankar.. Jag önskar mer än allt annat att dom fanns kvar här, med oss andra i familjen.. Varje gång jag tänker på dom fina minnena med dom blir de nästan alltid en fold av tårar i ögonen på mig, jag saknar dom något sjukt mycket.. De små, små sakerna dom gjorde, som skickade ett kort när dom var i tyskland och skrev att dom tänkte på oss.. Alla dom små samtalen från dom, bara att få höra deras röst gjorde så mycket, men nu skulle de betyda så mycket mer.. Ibland fick man ett brev av dom med bilder från när man varit där hos dom och hälsat på.. de är små saker som man nu vet betyder allt och mycket mer. Jag saknar de..

Det finns en låt, den är ny, men varje gång jag lyssnar på den så tänker jag på farmor o farfar, och de är texten som gör så jag tänker på dom.. iaf refrängen.. Lifehouse - from where you are.. Så heter låten.. Lyssna på den. Så kankse ni förstår varför..

Nu ska jag skriva om min farmor.
Hon var en gjädjespridare, och ville alla väl. Hon om någon kunde trösta en när man var ledsen. När man vaknade varje morgon när man sov där och kom ut i köket fick man värdens sötaste leende från henne och frågade vad man ville ha att äta, den dukade hon alltid fram åt en. Minns när jag var liten, då jag bodde uppe i lappland, när dom kom och hälsade på, man fick massor av godis och stora kramar, och farmor brukade alltid läsa för mig och min bror J, en godnatt saga. Jag skulle göra om de 1000 gånger till om jag bara fick.. Hon finns alltid kvar hos mig, min farmor..



So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here
I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me
Yeah I miss you
And I wish you were here

RSS 2.0