sjukhuset 3 dagar men 2 nätter.

Kom hem för ca 40 minuter sen från karlskoga lasarett.. Varit där sen torsdags kväll.. De började redan på torsdags morgonen, känndes som att jag hade feber och åkte aldrig till folkhögskolan, sen började jag må smått illa och tillslut spydde jag och sen spydde jag varje gång jag drack eller åt. kunde inte behålla något. Tänkte att de skulle gå över men de vart bara värre och värre, sen började jag bli skakis och kunde inte stå på mina ben.. vart helt svimfärdig och yr. Så jag ringde till karlskoga lasarett och talade om allt.. dom kunde inte säga vad jag skulle göra om jag skulle åka in eller inte. för dom var tvungen att prata med en doktor som var inne på en operation just då. men efter 1½ timma fick jag åka in och skulle ta massa prover. Peo och bamba körde in mig.

När jag var där följde peo och bamba mig in och väntade på besked om jag skulle vara kvar eller om jag fick åka hem. De slutade med att jag fick vara kvar. Fick 3 flaskor med dropp och 2 tabletter mot illamående som man skulle ha i rumpan :S usch.. och fick en spruta in i droppet, något som skulle vara bra mot magen. Sen bar dom in lite vatten och saft åt mig.. Sen kom doktorn och en sköteska in till mig med en ultrajuds sak och skulle se att barnet levde och hade de bra, vilket de gjorde som tur var.. Lite fränt att se den lille i magen och ska göra de på onsdag igen.. Senare på kvällen kom dom in med en macka som jag knappt hade tagit en tugga på. Sen skulle jag vägas och hade gått ner i vikt. och sen när jag satte mig i sängen igen började jag spy. så första natten va lång..

På morgonen fick jag 2 tabletter som var för illamåendet och magen och macka och te. kunde behålla de denna gången. senare var de lunch och fick kalkon och potatis. sen sov jag lite. sen på eftermiddagen fick jag mer mot illamåendet och sen en till på kvällen.. Så jag ska ha 4 tabletter om dagen nu ett tag fram över.. Och på kvällen när jag skulle gå på toan såg jag att de var blod inne i slangen till droppet och fick lite panik och gick och sa de till dom som jobbade och dom tog bort droppet och sa att de är för att jag hade så lite dropp kvar. så jag slapp sova med dropp en natt iaf..  och idag så kom peo igen och hämtade mig och jag fick med mig massa piller och 2 resept som jag måste ta ut på måndag.. Som tur var att jag hade tv på rummet så jag kunde kolla på tv. och hade en vägg som jag stirrade på som var målad och var bara tvungen att ta kort på för jag hade de så tråkigt, så vad gör man inte för någon minut roande, haha, Nu ska jag vila lite är trött.. :)


regn, men skönt ändå.

Yes, idag vart de en barnvagn.. Den var riktigt snygg. Ska lägga in en bild på den sen. ojoj, idag har jag ont i mina fötter, har gått hela dagen sen jag gick upp kl 7.30.. Inte dåligt gjort av mig.. Nej men varit med min grupp idag och sen mött mamma på maxi i kga, sen har vi gått till nöjesbutiken för hon skulle ta ut tågbiljetter och så stod vi och pratade lite med nettan, mammas kompis som jobbar där. Sen var jag så hungrig så vi tog en hamburgare medans vi väntade på bussen.. Sen tog vi bussen hem till henne som hade vagnen och kollade på den och hon visade massa saker, sen tog vi bussen hem hit och sen ner till mamma och lämnade vagnen och sen vidare till kronhallen för att handla. och sen så fick jag gå hem med min mat och hämta min hund och gå ut och gå lite så han får göra sitt, och nu sitter vi hos mamma igen och väntar på kaffe.. :)

Så inatt kommer jag sova gott.. hehe, Känner redan nu att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova. Skulle inte vara fel de. nej nu blir de kaffe.. guud så gott :) så hejjs..

  Ganska dålig bild men den får duga just nu :)

Barnvagn imorgon ?

Just nu sitter jag hemma hos min mamma, vi har lagat lövbiff, pommes och beasås.. Mycket gott.. Blir att dra hem snart och stor städa hela lägenheten, var ett tag sen jag gjorde de.. Så de är verkligen dags för de nu. Imorgon efter jag varit på folkhögskolan ska jag träffa mamma. Slutar nog vid 11 imorgon, så de blir nog att gå runt på stan ett tag med mamma.. Sen vid ett har vi bestämmt träff med en Tjej i karlskoga med en barnvagn, Hoppas den är lika fin som den är på bilden hon messa mig. De tror jag nog att den är. Den är blå och lite mörkblå. Riktigt fin. Fast jag tror att de blir en flicka.. Men herregud, vad gör de om man har en blå vagn? om de nu är en liten flicka i min mage så ska hon inte bara ha massa rosa saker.. Usch, sånt gillar jag inte, att man måste klä sitt barn efter tjej eller pojk färger.

På onsdag är de bara en vecka kvar sen ska jag på ultraljud.. Guud vad jag längtar.. Helt galet.. Vill verkligen se lille babisen i magen. Få reda på om de är en pojke eller flicka.. Så man vet vad för kläder man kan köpa sen.. om de blir en liten söt klänning till jul och nyår eller om de blir en stilig tröja.. de märks..

Nej nu ska jag ringa Fatiha och sen ut och gå en sväng med hunden och sen vidare hem och städa och göra de lite trevligt hemma.. Ska försöka skriva lite imorgon med om jag köpte vagnen eller inte.. hehe..


Gravid, ska bli mamma. <3

Hade egentligen tänkt att avslöja de efter jag och Simon hade varit på ultraljud. Men de är så att folk går runt och säger och skickar sms till min kompis Amore och frågar henne om de är sant. vilket jag tycker är dumt på 2 sätt. för de första så tycker jag att om dom nu är så nyfiken så kan dom ju fråga mig först ist för gå omvägar.. Fatiha är inte så dum så hon säger de rakt ut, utan fått reda på de innan hon svarar på de sms:t och frågat mig vad hon ska skriva.. och för de andra tycker jag de är så elak att gå runt att sprida de när folk sagt att dom inget ska säga. Men Nu har jag gjort de och jag är väldigt glad över de.

I morgon är jag i vecka 17 och snart har halva tiden gått och jag kan säga att tiden går fort.. Och de börjar synas på min mage nu. Den 2 juni ska jag och simon på ultraljud och de kommer blir så spännande och kul.. Kommer säkert börja gråta när jag ser den lilla i min mage. De är väll först då man verkligen inser att jag ska bli mamma och simon pappa..

Och jag tycker att dom människorna som inte kan vara glad för våran skull inte ska säga något alls. För jag bryr mig inte om vad ni tycker och hur ni tänker. Detta är vårat val och de kommer bli de bästa valet jag någonsin gjort.. Att vara gravid är inte de lättaste. iaf inte för mig, jag har haft världens jobbigaste illamående, varit nära på att åka in på akuten för att få dropp för jag kunde inte få i mig någon mat. vilket man behöver för att få den kraft man behöver, men sen när jag får hålla i min lilla bebis, få se in i dom små ögonen, kommer dom där dagarna jag mått dåligt att vara värt varenda dag, varenda timma, varenda minut. För jag blir redan så mycket gladare och längtar tills den dagen kommer, men snart, snart är de den dagen och jag hoppas och önskar att dom här sista 23 veckorna kommer gå fort.. jag kan inte beskriva min känsla, men den som blivit mamma/ pappa vet vad jag talar om.. jag är så obeskrivligt glad..


now i believe in me
cause you live and breath in me
nothing can come between
we are one star no night can darken

RSS 2.0