Grattis S&M till L.

Jag börjar med rubriken..
Inatt när jag skulle lägga mig var kl ca halv 2 på natten, jag fick ett sms från skoogh, jag bara va så här sent.. Och så läste jag och kunde inte sluta le, De stod att hennes och markus lilla son hade kommit kvart i 12 den 25e och väge bara 2460 g och var 44 cm lång.. Ooh, jag som skulle försöka att sova, jag kunde  inte de.. Tankarna gick runt och runt.. Tänk att dom 2 blivit mamma och pappa nu, guud vad härligt.. och sen började jag längta tills de är min tur. Tills jag får se dom små ögonen, fötterna och händerna. Riktigt avis är jag på S&M, men min tur kommer den med. :) iaf, ett stort grattis till er två.. <3

just nu sitter jag och lyssnar på musik från Mtv och sitt ligger i soffan och försöker att inte tänka på att jag mår illa. Ska snart göra en till macka och ta en kopp kaffe och hoppas att de går över. För ikväll vill jag verkligen med mina kompisar till örebro.. Så snälla, låt mig må bra idag.. orkar inte må illa hela tiden, vill också komma ut och träffa folk och må bra.. Nej nu ska jag sappa över till tv 4 för där är klassiken "Lotta flyttar hemifrån" hehe, man kan bara inte tröttna på Astrids filmer :) går bara inte.. haha nej nu ska jag hämta kaffe och macka.. så hejjs :)

Hemma igen.. från mamma.

Idag kom mitt Comviq surf, vilket är skönt.. så nu sitter jag med min dator hemma hos mig igen.. Har nämligen haft den hemma hos min mamma, eftersom hon har internet. Så man kan säga att jag bott hemma hos henne om dagarna när jag inte varit med kompisar.. Men nu blir de inte så, bara lite kaffe och fika som gäller, då går man hem till min kära mami, eller om hon och jag ska käka något ihop. Iaf, varje söndagar ska vi försöka att laga ihop något och äta både jag, mamma och min bror J. De är riktigt kul, för att äta sj'lv är inte de roligaste, och så är de alltid roligt att äta ihop med familjen..

Idag såg jag även en ganska "gammal" film, svensk film, " i taket lyser stjärnorna". Ibland vart jag smått irriterad på flickan i filmen och även hur alla betedde sig, men sen mot slutet, oj, haha jag fick tårar i ögonen.. Hemskt.. Iaf för dne som inte sett den, handlar den om En flicka (jenna), hon tar hand om sin mamma som har cancer och sen tvingas dom bo hemma hos hennes mormor, och jenna och hennes mormor är helt olika. Iaf, jenna blir vän med grannflickan (ullis) till hennes mormor, ullis är ganska popelär och super och festar och jenna börjar med de hon med.. Hon är ganska så elak mot sin mormor, iaf vad jag tycker, och hennes mamma blir bara sjukare och sjukare.. iaf kankse inte värdens bästa film men slutet gav mig tårar i ögonen hehe.. skuller på graviditeten HAHA..

Hitta även en bild på nätet på min tv-bokhylla jag har köpt.. inte den på bilden iaf, för min är helt ny. måste skryta lite hehe, nej nu ska jag försöka hitta något kul och se på tvn, vilket de inte finns.. men försöka skadar aldrig.. så hejjs


Första bilden jag visar.

Sitter hemma hos mamma just nu. Nyss käkat lite och dricker cola och mår ganska så bra idag, förutom att jag är riktigt trött och funderar på om jag är på väg och bli sjuk eller inte, hmm.. De märks.. I helgen har mammas kille varit här med sin son Andreas. Vi åkte in till karlskoga igår och köpte en Tv-bokhylla till min nya lägenhet.. Vart inte den jag hade tänkt från början för den va inte lika snygg Irl, så de vart en annan i ek, riktigt snyggt kommer det att bli. Kommer inte sätta ihop den fören jag har flyttat och dom fixat golvet inne i tv-rummet. Sen kommer den upp. Längtar som en tok.. Vill verkligen flytta nu, har även köpt en dubbel säng (180) dyng skönt kommer att behövas sen när den lilla kommit, för de blir trångt i en 120 säng med både hund katt och bebis. men inte nu när jag har en stor säng hehe. :)

För övrigt är jag i vecka 20 just nu tills på onsdag för de är så jag byter veckor. om ni fattar vad jag menar haha.. Så dålig på att förklara saker. galet.. Iaf jag ska slänga in en bild, ganska dålig bild men de är för att jag tagit den med mobilen. Idag är den lilla i magen lugn iaf, igår kännde jag den rätt ofta. riktigt läskigt men ändå en härlig och lättad känsla, för då vet man att de är som de ska. nej nu ska jag göra annat :) så hejjs..


Ultraljud och student.

Har inte skrivit om när vi var på ultraljudet kom jag på.. Men har inte precis varit hos mamma vid min dator som jag har hemma hos henne.
Iaf, Mötte simon utanför sjukhuset i karlskoga onsdagen den 2a juni och vi gick upp och anmälde oss att vi var där, sen fick vi sitta och vänta.. Jag var inte på vardens bästa humör, eftersom jag hade fått en infektion i benet på måndagen och de gjorde ont.. Sen kom en och hämtade oss och jag la mig i sängen o blottade magen för alla där inne.. Dom skulle testa en ny ultraljuds apparat och pratade mest med varandra. Sen så sa hon som hållde den där grejjen på magen "här är könet". och började prata vidare med dom andra 2 i rummet.. SÅ jag uppfattade de som att hon såg vad de var för kön, Senare så skulle den andra tanten i rummet köra lite med den grejjen för hon skulle "lärar" sig den nya med. Och då sa den andra som körde den nydligen att allt såg bra ut de hon kunde se. Sen Så var de dags att ta bort kletet på magen och fick en "trasa" över magen och då frågade en om vi hade några frågor och jag sa, "aah könet" då kom de som gjorde mig så grymt besviken och härligt arg, "nej, oj, de skulle NI sagt till tidigare för nu är de för sent, ni får vänta till barnet kommer, för man gör inte fler ultrajud" Shit, "NI" herreguuud, de va inte vi som gjorde fel, de var dom.. Dom såg könet, de är dom som ska fråga om vi vill veta könet eller inte, de är en rutinfråga som dom ska ställa.. Så jag ska ringa upp till min BM och fråga om man inte får göra ett till för vi vill verkligen veta vad de blir. Och alla mina vänner som har/ska ha barn och även vänners föräldrar säger att de va dom som gjorde fel inte VI.. Så jag hoppas verkligen att vi får en till tid..

Och igår tog min kära kompis Caroline Blom "baby boom bolm" studenten.. Missade när hon sprang ut men bonnie och jag såg henne på stan sen när hon åkte i vagnen och vislade och vifftade med händerna.. Sen drog bonnie och jag hem till syrran en sväng och sa hej, och de första syrran säger är " hej tjockis" hah tack ;) vi satt där och snackade lite innan vi drog vidare på student middagen som vi hade blivit bjudna på.. Vi kom först haha, men de gjorde inget.. Sen kom carro och hennes big love robert, glad som en tok va hon och guuud så snygg i den klänningen :) sen kom de massa mer människor med presenter och blommor, av mig fick hon en bukett med blåa och gula blommor, rosor och några andra blommor. ska bjuda ut henne på middag sen när jag får pengar igen :) de är hon värd den bruden.. Iaf de var hur kul som helst att träffa carro och hennes familj igen och god mat vare med ;) hehe.. Ska slänga upp en bild på henne senare när jag snott någon bild och visa vad fin hon var, ska även sno en bild från balen med :) och visa att hon lätt hade den snyggaste klänningen :)

 Bebisen <3


RSS 2.0