By the time

Imorgon, Guuud vad jag längtar.. Imorgon kommer dom.. Jag kommer bli lyckliagst på hela helgen.. Fast synd att dom kommer vid 20 i 7 på kvällen.. Men vad gör de för jag har precis hela lördagen att leka och busa med ilia och sen på kvällen när hon sover hoppas jag att de blir film med min bror.. Längtar tills imorgon..

Idag ska jag städa och grejja lite här hemma.. Igår färgade jag håret.. Min blonda utväxt hade börjat komma fram. Såg inte så där jätte snygt ut när man såg mitt blonda. För de är så ljust så man ser nästan flintis ut.. Haha men nu är den mörkbrun.. De vanliga färgen.. me like it.. =)





If I had let you go, let you go
would this be different, different
Now I'll never know never know
I didn't get the chance damn you..


But I see you...

Länge sen jag skrev.. men nu ska jag börja igen.. På fredag kommer min bror Nicke och ilia hit. Mamma vet inget om de, ska tydligen bli en liten överaskning för henne.. Jag kommer bli den lyckligaste i hela världen när dom kommer. Ilia är fasters prinsessa och jag älskar henne mest av allt som finns. Och jag hoppas alla förstår de..
---------
Jag kommer alltid att tänka på dig på ett helt annat sätt än vad jag gör för alla andra. Jag tänker alltid på dig när jag träffar andra. Du finns även i mina drömmar jag drömmer om på nätterna. Du kommer nog alltid finnas kvar långt inne i mitt hjärta.. För där har jag kvar alla minnena.. Och ibland gör det ont, men de går över.. Men jag kommer alltid se dig, vart jag än är, vad jag än gör...   
vi skanar dig, vännen..

I'm standing across from you
I've dreamt alone now the dreams won't do
Truth be told, my problem's old
You mean the world to me, but you'll never know
You could be cruel to me
Why go risking the way that I see you
That I see you...


Ler lite

Har inte så mycket att säga förutom att jag fryser och är lite seg. Men jag är ändå gladast idag. Tihihi, vet inte varför men jag känner mig glad. Sitter och snackar med söta människor på msn och spanar lite saker åt en person. Jag skulle nog passa bra att vara en dektertiv. för jag hittar info lätt, iaf just nu. Idag blir de att ta de riktigt lungt med film skulle jag gissa på. Orkar inte göra så mycket annat känner jag.  nej nu ska jag fixa kaffe vart lite sugen på de.

hejjs

En bra dag

Idag har jag varit så underbart bra.! Jag har stor städat hela lägenheten. Dammat och sånt där man inte så ofta brukar göra. Men idag vart de så. Dunkat musik för mina härliga grannar medans jag städade. Har bott i lägenheten snart 1 ½ år. och ingen av mina grannar har klagat över min musik mitt i natten och så. Vilket jag tycker är skönt, dom värkar inte precis störa sig av de. Har till och med frågat om dom tycker de är jobbigt, och när jag frågade grannen under mig om dom hörde mycket och så, sa hon att de ända dom hör är den lilla hunden som skäller när de kommer folk. Hahha, konstigt..  Tycker dom borde höra eftersom jag har baslådan precis över deras säng i sovrummet :P men men..

Nu ska jag lira vidare och vänta på att Peo ska höra av sig så vi kan hitta på något.. :)

"Take my hand, take my whole life too
'Cause I can't help falling in love with you"


RSS 2.0