Dag 2,

Min första kärlek:

Hmm, svårt, tror inte jag varit så kär i någon så man kan kalla de för kärlek. Hehe, men ja, den första killen jag gillade väldigt mycket och gillade honom i flera år, T.H, han hade mig. De kanske var kärlek. Iaf de varde i några månader sen tog de stopp för jag flyttade. Svårt var de, Iaf vi hade kontakt efter de iaf. och träffades då och då. Och varje gång var jag glad över de och kännde mig glad. Så ja visst kanske var de kärlek.. Fast jag väntar än på den sanna kärleken som varar..  Men man väll säga att han var min första kärlek. :)

Övrigt idag:

Inatt har Kevin inte velat sovit alls, han har hållt mig vaken. Inte hungrig, inget i blöjan. Kankse hade han ont i magen eller kanske övertrött och inte kan sova. Men När jag kom på att han brukar bli lugn av musiken så satte lite musik, då vart han tyst, sen när jag trodde han somnade stängde jag av, då börja han skrika precis som att han gjort sig illa, men då tog jag på musiken igen och han vart tyst och låg och kollade, sen blundade han ett bra tag och då tänkte jag sänka musiken lite, men då börja han små snälla så fick höja igen och han vart tyst. Han är rolig min lille pojke :)


Dag 1,

Om Mig:

Jag heter Sara Holm och är 21 år och bor i Degerfors, föddes Måndagen den 23 januari 1989 på Gällivare BB. Jag har 5 äldre bröder.
Just nu bor jag själv med min son (Kevin) som är en månad och några dagar, har även en hund (totte) och en katt (maja). Jag gick barn & fritids programet här i Degerfors. hmm, jag har blågrå ögonfärg och min naturliga hårfärg är blont men jag färgar över de till mörkbrunt eftersom jag tycker de ser bättre ut på mig..

Hmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva men de får duga haha..

Övrigt idag:
Min bror Magnus fyller 30 år idag, Grattis igen bror.. Hoppas du får en riktigt bra dag..
Har varit och handlat mat och lite annat tills ikväll med min mamma.. Söndag och de är familje dagen här nere. Jag, mamma och min bror Jonas spelar Bingo lotto då och äter något till de.. Idag blir de en härlig kycklingsallad.. Hoppas att man vinner något ikväll, har inte vinnit någon gång men min mamma har gjort de. Fusk.. hehe..

Min lille pojke sitter i babysittern just nu och kollar på tv, han har även börjat le flera gånger om dagen, så fort man pratar med honom brukar man få ett litet leende :) då kan jag lova er att hela min värld lyser upp.. Han gör mina dagar underbara..

Dagar..

ska göra denna lista för skkoj skull, fast kommer skriva när jag har tid, så kanske inte blir varje dag, men ska försöka :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

RSS 2.0