mer än en dröm för mig..

Igår drömmde jag en dröm som jag måste skriva om.. Drömmde att jag var i karlsoga och skulle handla på coop nere i sandviken.. Jag gick runt och plockade dom sakerna jag skulle ha och sen ser jag min gammla klasskompis AXEL.. Han stod där och log mot mig och jag gick fram till han och sa " du lever, du lever" sen började jag gråta och han kramade om mig och sa att de är lungt, sara jag mår bra, de är lungt.. Sen log han mot mig igen..

de känndes konstigt när jag vaknade och kom ihåg de jag hade drömt, men ändå så log jag när jag tänkte på de.. Att se axel i min dröm när jag inte kan se han i verkligheten, de kan ingen göra nu.. 2 år har de gått och de känns sjukt. Han fick aldrig fylla 18 år. de var bara några månader kvar innan han skulle fylla 18 år. Hans död har påverkat många och fått människor att tänka.. För mig kommer Axel alltid vara den galda posetiva människan som alltid ville alla väl.. Vi som är kvar lever med fina minnen och vi ses när våran tid är inne, och hoppas på att du finns där som du fanns i min dröm och säger att allt är lungt nu...

Sugar how you get so fly?

Hahah shit, vaknade inte ett skit av sms från olika människor.. men så är de, så jag hade stängt av larmet på mobilen och sovit vidare.. vaknade sen kl ett och läste lite sms.. Vissa hade jag läst i sömnen.. Iaf när jag kom hem sen efter att varit ute och gått med totte så säger mamma att de ska komma en snubbe hit och kolla pålägenheten, och jag bara va shit nu ? Stökigt som fan, och nyvaken.. Inte precis tummen upp, men de gick bra iaf, han diggade lägenheten iaf..

Imrogon kommer mamma väcka mig kl 12 om ingen annan har hunnit före henne.. Vilket skulle vara bra.. Blir häldre väckt av andra än av henne, inge illa menat men de är så att jag brukar bli lite smått sur, för vi ska ner i källaren och slänga saker ur förådet och massa shit.. Kul tisdag, Men som sagt, om någon annan hinner väcka mig så är de bara tummen upp och ett leende.. Svär..

Nu ska jag glo vidare på tv och se söt ut..
Hejjs..

 

 

 



 

Open up your mind and see like me.
Open up your plans and damn you're free.
Look into your heart and you'll find love,
love, love, love..

 

 


Music is like magic....

Sitter i sängen och gör inget.. Kollat runt lite läst några vännes bloggar.. Finns inget på tvn att kolla på.. Surt.. Sitter i sängen och bara hoppas på att jag lyckas vänta tillbaka dygnet.. Måste fan, ska ställa min kl på mobilen för att jag ska vakna.. börjar lite "mjukt" och går upp halv 11. Tidigt för mig som brukar vakna ett, två.. Häldre en lång morgon som går hyffsat fort än en lång tråkig natt då man inte kan göra ett skit..

Snart jul, kankse blir tervligt.. De skulle vara om min bror och ilia kommer så klart.. Hoppas dom gör de, så jag får busa med familjen älskling.. Fatsers allt.. Annars har jag och Linus diskuterar att åka in till khamn in till kära fatiha och "fira" julen där efter att vi käkat och sakt hej till folk som kommer.. Förra julen åkte vi in på kvälle och satt och glodde film och hade de riktigt nice :)

Skulle kunna skriva skit mycket idag känner jag men de tänker jag inte göra, har ändå inget speciellt att skriva.. Men de kommer någon dag.. Jag vill flytta nu, de skulle kännas så skönt.. men men nu ska jag försöka sova..
Så om någon läste mitt inlägg innan halv 11 så ring eller släng iväg ett sms till mig och se till att jag rör mig upp ur sängen och går upp :) skulle va nice ; )

Till the roof comes off, Till the lights go out, Till my legs give out.
Can't shut my mouth, Till the smoke clears out..
And my high burns out I'ma rip these shit Till my bones collapse..
Until the roof, the roof comes off, Until my legs give out from underneath me.
I, I will not fall, I will stand tall..
Feels like no one can beat me..


All the tears turned to dust

Sitter i min säng med min nya dator som jag fick i måndags..  Sitter med värdens fetaste huvudvärk och vill bara tjuta.. är så trött i ögonen men kan fan inte sova.. Det händer så mycket just nu och de är väll posetiva saker just nu, men är lite rädd ändå.. De va länge sen jag hade posetiva saker i mitt liv, men nu börjar de väll komma hoppas jag.. Men då kankse folk tänker, hur jag kan va rädd för de posetiva sakerna, men de är så att, bo helt själv = betala räkningar, handla, hålla koll på alla pengarna, ha mat till både mig och hund och katt, försäkringar osv.. sånt jag nästan aldrig har haft koll på förut. men de fixar sig nog..

Tvättar gör jag med nu, skulle städa nu med, men jag orkar inte.. mår illa, ont i huvudte och sten trött.. så de får bli imorgon jag gör de. så nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli färdig typ..
och lyssnar på fin fin lugn musik och bara tänker på allt som finns att tänka och de rinner snart en tår på min kind. finns så fina saker man saknar här i livet.. =) men fint att tänka på..

If I kiss you like this
And if you whisper like that
It was lost long ago
But it's all coming back to me
If you want me like this
And if you need me like that
It was dead long ago
But it's all coming back to me
It's so hard to resist
And it's all coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now


I will always love you

Helgen var rolig, massa bus och skojj, vi firade ilia i lördags fast hon fyllde 3 år igår.. Men som skulle åka hem på söndagen så de passade bra att fira henne på lördagen.. Vi käkade en god härlig hemagjord tårta som min bror nicke hade bakat.. Ilia fick några presenter av mig fick hon en ponny av :) kul var de iaf..

Idag är de ganska sorgligt.. För idag är de 2 år sen min kära farfar dog. De känns lite jobbigt.. Tiden har gått snabbt men ändå inte. Tänker på honom och farmor ofta.. Att inte ha dom vid min sida längre är jobbigt, alla sommrar man åkte dit och var där ett tag och bara umgår med dom. Alla samtal saknar jag från dom. Skulle göra allt för att få höra deras röster igen.. Få krama om dom och bara se dom le, de skulle göra så mycket. Men nu har dom varandra och kommer vänta på oss andra där dom är..

Minns den dagen mamma berättade at min pappa hade ringt och berättat att han hade gått bort. Minns den dagen som igår. Den dagen började redan dåligt innan jag fick veta vad som hade hänt.. Hade sovit dåligt och när jag kom ner, så gick mamma ut med totte, de gör hon aldrig och jag satt mig i köket och bengt pratade med mig. Och sen kom hon in och ställde sig vid kylen och berättade för mig. Fyfaan, orkar inte tänka på de, de gör för ont.!!!

ska dricka upp mitt kaffe nu och lyssna vidare på musiken och senare ska jag tända ett ljus..
hejjs...

 

And the tears hit my eyes,
I miss you right by my side..


RSS 2.0