Wake me up and let's go

Sitter än på mitt golv, mitt bord har inte torkat än, hmm, vi målade de i lördags men inte torrt än. hmm.. smått irriterad på de. Men imorgon lär de vara helt perfekt så jag kan ställa in de i tv-rummet igen.. Idag ska jag nog vara själv. Bara ta de lungt för mig själv med hunden. Vill vara själv idag känner jag. Behöver mina stunden där jag får vara ensam. De är rätt skönt de. iaf vad jag tycker, vissa tycker att sånt är tråkigt. men för mig är de nice.

Ont i huvudet har jag med, hmm. har även varit ute och gått med min lilla älskling, han drog i kopplet, men inte lika mycket som han brukar göra. Nu ligger han i soffan och sover. Funderar på att öppna fönstret så de blir lite svalare här inne och att de vädras. Skönt är det då =) nej nu ska jag göra annat märks om jag skriver igen. höhö.. så hejjs


I search my world but I can't find you
You're standing there but I can't touch you
Try to talk but the words are just not there
I can feel a sense of danger
You stare at me like I'm a stranger
paralyzed and you don't seem to care
The demons in my dreams


turn off your tears

Mitt bord som jag och peo målade i lördags har inte torkat än. hmm. de är så tomt i tv-rummet utan det och jag sitter på matten med datorn i knät. Hmm, hoppas på att de är klart imorgon så jag kan lyfta hit bordet. Jag ska käka hemmagjorda hamburgare, Kokar just nu potatis sen börjar jag med de andra när potatisen är nästan klara. Ska bli mumms, Fast har ingen dressing, hmm dum som jag är kommer jag på det nu när jag sitter och skriver. hmm. klant ! men de går ändå.. har tomater och så.

Ska städa idag med men det märks om jag orkar, annars gör jag det imorgon. tror det blir så. Iof så är det inte precis så jätte stökigt mest kläder som ligger i soffan och en obäddad säng. annars ser det rätt okej ut. Börjar bli hungrig nu. hmm. och potatisar dröjer jämt så länge.. damn.

Får se vad det blir kväll.. Maybe en bra film med söta människor.. det är alltid kul men det märks hur det blir.. men nu ska jag se om det finns något att bra på tvn man kan kolla på. Och föresten min gammla klasskompis Elin fick sin lilla bebis Lucas i helgen, Grattis igen =) så sött



You know it's nothin new
Bad news never had good timing
Then the circle of your friends
Will defend the silver lining

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No it won't all go the way
It should
But I know the heart of life is good

I've never felt something so strong.

Igår var jag, peo och min granne satta iväg och storhandlade. Vart lite jobbigt att springa i massa olika affärer. Men de var otroligt skönt efter. Skulle ha köpt en lager hylla och måla men köpte den aldrig. Men köpte målarfärg så jag och peo målade om mitt bord. De står i köket nu och ska bli torr. Men de tar sån lång tid..

Idag har jag inte gjort så mycket, varit med bamba och peo en stund. Kanske ska vara med dom sen igen, men de märks. Sitter med världens värk i magen.. Och jag vet inte varför, men de gör ont. Hmm.. inge vidare..
Imorgon ska jag iaf gå upp 9e eller hlav 9e, ska träffa peo nere i samhället vid 10 ungefär. efter hon varit på cc. Vi ska fixa lite privata saker.. Hoppas faktist på de roliga.. Hihihi.. nej nu ska jag göra annat så hejjs..

Right now I feel
Just like a leaf on a breeze
Who knows where it's blowin'?
Who knows where it's goin'?
I find myself somewhere
I never thought I'd be.
I'm going round in circles, yeah
Thinkin' bout you and me....

And how do I explain it when
I don't know what to say?
What do I do now?
So much has changed.

slow dancing in a burnin room

Sitter hemma hos mamma just nu, ska börja tvätta lite kläder snart. Just nu är jag helt själv hemma hos henne, för hon är hos en kompis, för hon blir bjuden på mat.. Igår var jag med peo, svenne och satta.. Först satt vi uppe hos mig och drack kaffe och snackade lite, sen kom jag, peo och svenne på att de skulle vara riktigt gott med en pizza. Så vi åkte och beställde en familjepizza sen kom satta upp till mig. Sen åkte vi 4 iväg och köpte godis. Sen drog vi hem till satta och satt hemma hos honom, Han bor ju i samma trappuppgång. Satt vi där och snackade hela kvällen, och sen fick svenne klippa mitt hår. de vart bra.. Han e ducktig våran lilla svennis..

Ikväll blir det att ta de lungt. för imorgon ska jag, peo och satta åka till massa affärer och storhandla. Peo hon hjälper mig med att hitta bra och billiga saker. och vi tyckte att satta skulle passa på han med att storhandla eftersom vi ska ändå in till karlskoga och göra det, + att det blir mycket billigare. vi ska typ till ca 7 ställen imorgon tror jag det var. Iaf jag ska köpa en lagerhylla och målarfärg och måla om den och sen blir de mest mat. kankse en matta om jag hittar någon billig snygg och bra.. men de är nog ingen stor chans att jag gör det. men det märks. Längtar tills imorgon, iaf efter jag har handlat. för jag vill måla, jag älskar att måla.

nu blir det att tvätta.. så jag blir klar och kan gå hem och laga lite mat. så hejjs.. =)

I was the one you always dreamed of
you were the one i tried to draw
how dare you say it's nothin to me
baby, you're the only light I ever saw

I made the most of all the sadness
you'd be a bitch because you can
you try to hit me just hurt me
so you leave me feelin dirty cuz you can't understand

You turn, you turn away

Ligger i soffan med musik. har nyss kollat på film, "miss March", den var så där, men jävligt roliga komentarar ibland. den är lite små seg men rolig.

Handlar om 2 killar, Tucker som är en playboy nörd och Eugene som är oskuld och ska ha sex med sin tjej på deras bal natt . men han trillar ner från en trappa och hamnar i koma i 4 år och när han vaknar med hjälp av att som hans vän slår honom med ett slagträ i huvudet upptäker dom sen att Eugenes flickvän är med i en playboy tidning och Dom båda vännerna åker till playboy mansion för att träffa Eugenes flickvän. Men det händer massa saker på deras lilla roadtrip dit..

Ajaa, tycker iaf att den var bra.. fett rolig, Hoppas den lät lockande. de lilla jag skrev om filmen. Ajaa, jag ligger här och väntar på att mamma ska sluta jobba så jag kan gå upp till bussen och möta henne. Är nämligen hundvakt åt hennes hund, som vanligt när hon jobbar.. Ingen större skillnad än min hund. man märker typ inte ens mammas hund, han ligger bara ner och är deppig.. Men sen när han ser mamma blir han galen.. Men så är min hund med, har jag fått höra..

Nej nu ska jag göra annat men ta en titt på filmen tycker jag.. Ni kommer gilla den iaf en gång om ni har samma humor som mig.. haha hejjs..


I've waited all my life to cross this line
To the only thing thats true
So I will not hide
It's time to try anything to be with you
All my life I've waited
This is true

wherever you are

Var ett tag sen jag skrev. Men får väll börja med det igen. Det har hänt mycket på bara en månad och de är både bra och mycket dåliga saker. men de dåliga tänker jag inte skriva här, men de bra är att jag har sagt att jag är intresserad på folkhögskolan i karlskoga. 5 veckor tror jag det var 3 timmar varje dag, kommer bli bra, förutom att jag kommer få värdens ångest veckan innan och sånt.. men de är bara att bita ihop och leeee!! för det är det man måste göra nu förtiden för man är ju alltid så glad. hmm.. LEEE..

ligger i soffan och dricker kaffe och lyssnar på musik och funderar på att bada.. hunden ligger i sängen och sover och min katt är i soffan. Igår bjöd mamma över mig och min bror J på mat. Hon är söt hon.. iof så satt jag redan hemma hos henne när hon kom för jag får passa hennes hund när hon jobbar, ibland sitter jag här och ibland hemma hos henne. Så medans mamma gjorde maten satt jag och min kära bror och kollade på " de bästa med dag-otto" haha skön snubbe.. sen käkade vi och snackade, sen kollade jag vidare på filmen och Min bror hjälpte mamma med något till hennes dator och sen satt vi i tv-rummet en stund och bara satt..

sen på kvällen kom min vän linus hem till mig och vi satt och snackade om allt möjligt som vanligt, verkligen skönt att prata av sig med någon som verkligen förstår hur man egentligen känner sig.. inte många människor som tar sin tid och verkligen lyssnar.. man behöver inget säga, bara man visar att man finns där och lyssnar som hon gör.. Galet glad att jag har henne vid min sida. de gör jag med hela grupen fasapasa med. och bamba.. tihihi.. ajaa nu ska jag nog bada tror jag så hejjjs..

Btw, texten är en låt som får mig att tänka på farmor & farfar, saknar dom.. och den passar så bra, för jag skulle göra allt för att få en kort från dom när dom är utomland eller dom små söta samtalen när dom ringde. och alla de andra små sakerna, jag saknar dom !!

So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me
Yeah I miss you
And I wish you were here

RSS 2.0