lies and grief and promises

Tvättat och städat idag igen. Mamma är dyng sjuk, jag har haft ont i huvudet hela dagen, kankse för att jag tänker för mycket.. Tänker bara på sånt jag inte borde göra..

Vill åka bort, jag bara tjatar om de.. Vill inte vara kvar här. Vill komma här ifrån en stund. Men jag vet inte vart jag vill. Orkar inte, sitter med gråten i halsen, tårana i ögonen, smärtan sitter i magen. Vill gråta ut men jag kan inte. De flesta förstår inte varför jag mår så här, men de spelar ingen roll, tänker inte berätta för någon som inte varit med om de själv. För folk säger så mycket.. De säger att de förstår men de kan dom inte om dom inte varit med om de själv. Folk säger att dom finns för en tills man verkligen behöver dom. De blir bara svek. Orkar inte med mer svek. Har haft de för mycket i mitt liv. Jag vill bara bort, långt bort så jag slipper allt. Allting känns så meningslöst och jag rokar inte med mer press.. Man ska vara den där glada positiva människan och ha jobb nu som de flesta andra. Men jag orkar inte, vet bäst vad jag orkar och inte. helt ärligt så mår jag bara mer skit varje dag. Så mycket stress och krav, de är bara så jävla jobbigt.

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison

 


Minnen...

Minnen, shit, ibland blir de svårt. Men man måste försöka ta de. Vill bara springa till er, men jag kan inte. Ni finns inte kvar. De gör ont. Så jävla ont. Vill bara Känna den där kramen, känna eran värme. Vill kunna höra eran vackra röst, era tröstande ord som ni talar ut så fint. Hatar att sakna något jag aldrig mer kommer att få träffa, aldrig mer få kolla in i ögonen och le. Känna hur ni verkligen älskade mig, sån kärlek kommer jag aldrig mer få känna. Var bara ni som kunde ge mig de. Folk säger att de blir lättare med åren, men de är inte sant, man tänker inte på de lika mycket men när man väl gör de gör de bara ondare och ondare varje gång man tänker tillbaka på alla dessa minnen. Min lycka försvann med er. Jag älskar er som jag aldrig kan älska någon annan. Allt jag vill är att ha er vid min sida, i min närhet. Skulle kunna vara 4 år om och om igen bara du sitter bredvid mig och läser en godnatt saga och sedan ger mig en kram och orden " vi ses imorgon". Ni var så vackra, när ni log och skrattade. Skriver till alla dom jag förlorat i livet. Men dom två jag saknar varje dag är min farmor och farfar. Dom betydde så mycket för mig. NI lärde mig vad kärlek är. tänker alltid på dom innan jag ska sova och dom första jag tänker på när jag vaknar. Har två bilder på er på väggen vid dörren. Varje gång jag ska tädna lampan, stänga dörren, öppna dörre, eller klä på mig ser jag hur som sitter där och ler. om de ändå kunde varit verklighet..


Till dig som sitter inne, de här e frihet.
Till dig som e i himelen, de här e livet.
Till tåren på kinden, de här e skriket.
Till dig som e på bilden, de här e minnet.

you're the only reason I'm trying

Har nyss suttit och kollar runt på AF hemsida på olika jobbchoacher. Hittade en som jag skickade till min handledare på AF. Nu är de bara och vänta och se om vad som händer med de.

Idag fyller min lilla hund 4 år. Tänk att han redan är 4 år. De är inte klokt vad de går snabbt.. Och idag fyller även min gammla barndomsvän Emelie 20 år. Grattis hoppas du fick mitt sms inatt.. And i miss you. !!
Igår när jag och peo skulle ut och gå på kvällen gick vi upp till Tezz som bor en bra bit från "centrum" där lilla nyman satt helt själv. Tezz hade med sig sin nyckel till jobbet så vi kunde inte komma in. för den dörren måste man låsa upp både inne och ute. svårt att förklara men tur för den som fattar vad jag menar. Iaf, så fick vi hoppa in igenom fönstret haha Kul, att komma in igenom fönstret var inte de lättaste men att komma ut gick smidigt, peo fick ta emot mig. haha sen gick jag och peo igenom strömtorp sen när jag kom hem gick jag ut och gick med totte.

Nej nu ska jag vara lite social med dom på msn. och sen ge min hund ett smarrigt ben, han fyller ju år <3

  Oh it's beautiful
Everything is clear to me
'Till I hit reality And I lose it all
... I lose it all 

 


Keep ya head up

Idag har jag även gått våran runda nu på kvällen med Peo, skönt som vanligt.. Får prata av sig med den kvinnan och de älskar jag.. För hon är typ den jag verkligen kan berätta allt för..

Idga kom fatiha hit till degerfors, kul var det att få se våran sköna kvinna.. Hehe alltid lika charmig som vanligt. Vi var i huset och "hjälpte" peo att städa de. Men jag Bärde ut matter, skade av några matter och hjälpte till att sätta tillbaka några och sen tog jag lite på dammsugaren med men de var bara i någon minut haha för den va så konstig. Sen försökte jag hjälpa peo med att starta en hög med tvätt, men de var nog den konstigaste Tvättmarskinen jag någonsin sett, fatta inget av den. Men men.. Sen kom Bamba och jocke dit och myste lite. Senare när fatiha skulle med en kompis och spela fotboll gick jag och satt med henne tills personen kom och hämtade henne sen gick jag hem och käkade och kollade lite på tv, sen gick jag tillbaka till huset där Peo och bamba var och käkade chips och kollade på tv, sen kom Nyman och sandra och sen jocke och vi kollade på en film med Robert Gusstavson och diskterade om Robert gustavsson och Björn Gustavsson var släckt och kom fram till att dom inte var det.. Nu orkar jag inte skriva mer så godnatt : )

 

 

 

If I could, fly away
Ooo and I wouldn't come back no more
I, I'd turn around,
Just to see you for the last time,
See, now I know
Hey that it won't be easy


Keep On Singin' My Song

Nästan nyss kommit hem från soc. Så nu sitter jag här och ska in på AF-hemsida och leta lite saker där. Inte de roligaste och jag blir inte precis gladare.. Helst av allt vill jag bara gå och sova, sova bort hela dagen och morgondagen.. Men kan inte. Måste städa med för vem annars ska göra de. Har ingen lust med något.

Idag kanske fatiha kommer in till dfs, hoppas de skulle va riktgt kul. Var någon vecka och dagars sen jag såg den kvinnan. Igår var jag ute och gick i två timmar på kvällen med peo, riktigt skönt var de. Vi gick och snackade om massa saker som vi brukade göra förut. Vi skulle även gå hem till jocke och knacka på hans fönster men vi vågade inte riktigt först så vi skickade ett sms till honom men han hade tydligen inte på telefonen. Illa de jocke.. Men så pallade peo sig fram och knackade men inget hände. Jocke är väl döv eller något..  Sen gick vi vidare och hamnade vid coop och peo skulle kolla hur mycket pengar hon hade på kortet och vi ringde svenne och fråga va han gjorde för vi tänkte gå ner till bruket en sväng och han var på väg hem men gick och mötte oss så vi gick en stund med Svenne med.

aah nu ska jag börja sätta igång här hemma. så de händer något..




Say goodbye to all the tears I've cried
Everytime somebody hurt my pride
Feeling like they won't let me live life
And take the time to look at what is mine
I see every blessing so clearly
I thank God for what I got from above


Get away, walk away, walk away

Låg uppe sent i sängen och kollade på tv, fast de fanns inget att kolla på, synd de. Jag hade verkligen tråkigt.. Tänkte ringa Daniel och fråga vad han gjorde men sket i de, för han va inte inne på msn när jag stängde av datorn så jag tänkte att han kankse låg och sov.. Idag har jag även lagat mat med mamma och kollat på Idol..

De sjuka men ändå de roliga med Idol är att folk blir sur när dom som dömmer är helt ärliga och säger att dom inte kan sjunga.. Det är väll inge farligt med de ?! Eller ? Jag tycker inte de, jag vet att jag inte kan sjunga men för de blir jag inte sur men tycker de är otroligt kul att reta andra och sjunger för dom.. Men visst är de kul när folk verkligen tror att dom kan, och när dom vägrar ta ett nej.. De som ger sig in i leken får leken tåla..

And it hurts my soul
'Cause I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control
'Cause I, I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from


It can get only get better

Sitter och lyssnar på musik och tänker lite. Inga roliga inne på msn, funderar på att ringa Peo och fråga vad hon gör för kul. Hon är nog med Bamba och jocke. Kan vara roligt att mysa med dom ibland, fast vet inte om jag orkar, jocke är ganska vild av sig, haha de lät nästan fel men ta de hur ni vill. Nej men jag tycker om mina små gullegrisar. Känner mig ganska trött och min huvudvärk börjar komma tillbaka..

På måndag ska jag till soc igen, men de blir nog bra.. Tycker dagarna börjar gå segt men ändå inte jag vill ha den 30 september. Då åker jag bort, ska bli så skönt och den 30 september fyller även Syrran år. Tihi Hon blir 20 år då. Men jag får gratta henne en annan dag men de blir nog att skicka eller ringa till henne och säga hej och grattis..

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him
When your back's against the ropes, oohh
When you miss someone the most


Forget me NOT !!!

har inte skrivit på sista tiden och de har hänt en hel del saker kan jag säga.. Mammas kompis har skaffat sig en valp som jag döpte till Hugo. Och de får mig att tänka på Kära underbara Daniel.. För han tjatar om de namnet.. Iaf, jag kommer ta hand om Hugo när hans Husse inte kan ta med honom på sitt jobb när han jobbar borta. Jag kanske ska ta honom i 2 veckor men de är inte bestämt än om han ska jobba el inte. Får väll se vad som händer de är iaf en lycka man inte kan beskriva.. att ha en liten valp och mysa och  busa med. Men helt klart Älskar jag min Hund mest av allt.. <3

Har kommit på en sak jag inte vet riktigt hur jag ska säga till personen. Vet att jag måste säga de och våga visa. För denna helgen har jag bara legat och tänkt på av människan gör och de stör mig.. För jag tänker på sånna saker jag inte vill tänka på.. Önskar att de va jag. Men jag är för feg.. Blä på de men inte så mycket att göra åt saken..

Baby, baby
as I rock you gently, right here in my arms
I promise to always, be here for you
keep you safe and warm

Sometimes in the middle of the night
I wake up crying when I think of how long
it took to find you
and now that I have, I won't be moving on
nothing can ever seperate us
we know where we belong
all I'm asking you, all I'm asking
before this moment's gone
Forget me not  !!!


RSS 2.0