Sjuk och flyttar imorgon

Mår verkligen inte bra.. Har kännt mig galet konstig i flera dagar och vägrat tro att jag är sjuk.. Men på morgonen när jag vaknade så kunde jag knappt andas, svettades fast lägenheten var sval och hade ont i magen och mådde skapligt illa och var små yr.. Har ingen kraft men imorgon ska jag flytta till min nya lägenhet fast jag inte kan bo där direkt eftersom dom ska byta golvet i tv-rummet.. Så kommer få bo hos mamma under tiden fast jag får ha mina grejjer i den nya lägenheten fast inte i tv-rummet..

Vet inte riktigt hur bra de kommer att gå att flytta imorgon.. I torsdags när jag var inne på speciallistMVC så hade jag för långt blodtryck och fick med mig ny medicin hem som jag får ont i magen av.. :S så måste ringa upp till BM och säga de.. Iaf dom tyckte iaf att jag ska ta de lungt.. Men kan inte.. måste städa och flytta.. de är ett måste. Har inte tid med de här och har verkligen ingen tid att vara sjuk.

Kom nyss hem, varit och hämtat kattburen tills imorgon och gick en sväng och kollade den nya lägenheten.. När jag kommer hem så sätter jag mig vid datorn och tar de lungt i soffan och skickar lite sms helt plöttsligt blir jag yr och kan knappt se fick ont i huvudet.. De var äckligt läskigt.. Sist de var så var när jag vart inlagd på sjukhuset. Men då hade jag inte fått behålla maten, och idag har jag käkat något hela tiden nästan.. vet inte varför. men de är riktigt läskigt.. usch.. vill att allt ska vara över, flytten, städningen, upp packningen och vill ha november så jag får se min lilla kevin i hans ögon.. så jag inte är gravid längre.. Orkar verkligen inte må så här knasigt.. de tar på en.. Men som sagt de är värt varenda liten grejj när jag väl får se in i kevins små ögon och hålla om honom.. När jag verkligen kan visa min kärlek till honom.. Då är allt de här jobbiga värt varenda jobbig dag, timma och sekund.. Nu ska jag lägga mig ner och ta de lungt.. så hejjs..

Bilder fårn tidigare i veckan.. vecka 26..
 

Baby kläder =D

Guud, denna dagen.. Jag är så kär.. Jag kom till mamma för en stund sen och där i hallen låg två påsar med kläder. Men mamma, bror N och ilia va borta. så jag ringde henne och frågade vart dom var.. Dom var på väg till kga, och påsarna var till mig, eller kevin eftersom de är han som kommer att ha på sig dom.. Att lite kläder kan göra en så glad och kärleksfull som jag är just nu.. De gör verkligen en glad och får mig att längta ännu mer tills min lille pojk kommer :)

Iaf min hund totte som är så söt och underbar har testat de mesta av sakerna jag har.. Jag fick med mig en mössa och en keps som han fick testa.. Haha han vart så söt, ska slänga in bilder på de i slutet.. Iaf idag ska jag träffa min kära vän peo "pappa peo" och "gudmor paulina" som hon snart kommer att få heta ;D hehe.. Ska bli så kul, för jag har inte träffat henne på en hel vecka, för hon och de andra söta har varit i arvika och jobbat.. hehe ujuj, fast jag har fått en bild på henne och nyman när jag hade tråkigt när dom satt vakt.. Söötingar.. :)
Jag lovar och svär mina vänner är dom bästa.. <3

Och måste säga tack till Sandra, nisse och lilla melwin för kläderna .. Jätte snällt av er.. ;D


packning

Jag är så trött.. Usch. ändå är de mycket svalare ute nu än var de har varit.. Igår började jag packa. Kom på då att de är inte det lättaste att packa, de är inte bara att gå hit och dit.. bära grejjer och lyfta och böja sig.. Det har börjar bli riktigt jobbigt nu.. orkar nästan inget längre.. och svårt är det att resa sig upp ibland om man sitter på golvet.. haha..

Iaf, Lille kevin i magen rör och sparkar jätte mycket igen.. Skönt de.. Men på morgonen när han lugn tills jag gått upp och pissat och klappat på magen lite. Då brukar jag få en knuff tillbaka. Ska iväg och handla lite mat sen, och sen vidare hem och packa så jag kan bli klar.. Iof, de här med packningen kommer nog ta längre tid än vanligt eftersom allt jag gör går inte lika fort som de brukar göra.. Men de är så de är. :)

och idag kommer även mina män hem från arvika där dom varit en hel vecka och jobbat.. Får passa in en dag med dom sen med så man får umgås lite med dom med.. Nej nu ska jag hämta lite kaffe och lyssna vidare på musiken..


It's a BOOOY, Kevin <3

Idag gick jag upp kl 7, när min klocka ringde på mobilen, usch ville bara sova vidare eftersom jag sovit så skönt och de va länge sen jag gjorde det.. Käkade mackorna och drog en snabbis ut med Totte så han fick pissa.. Sen tog jag de lite lungt och gjorde en till macka, sen när jag stod och sminkade mig kommer mamma, bror N och ilia.. Blir så stressad när folk kommer till mig om man ska bort.. Iaf vi gick sen upp till bussen och åkte in till kga till specialistMVC..

Fick en sjukskrivning på 2 veckor och en ny tid tillbaka, mer tabletter mot illamåendet. Tog blodtryck och och mer blodprov.. Sen pratade vi om barnet och dom sa  att de e ju bra att jag gått upp lite iaf, eftersom jag gått ner förut. Sen sa jag de att jag inte kännt den lilla i magen och då sa han att vi kollar på UL så allt ser bra ut, vilket de gjorde och jag är skit glad. Nu fick jag göra ett UL som de ska vara, han visade Näsa, mun, öra, ögon, händer och massa annat som dom inte gjorde på mitt normala UL där jag inte fick veta något.. Sen passade jag på och fråga om man kan se könet och då sa han de e klart här, vad tror du de här är.. Jag satt och fundera ett tag lite osäker på om jag såg rätt sen fråga jag om de är en pojke, ja precis, En liten pojke har jag i magen :) sen frågade jag om allt såg bra ut eftersom ja e ju orolig för lillen när jag inte mår så bra. Men allt såg perfekt ut och de gjorde mig ännu mer gladare.. Är riktigt glad över att jag också fick ett "normalt" UL.. För på de vanliga man gör som jag gjorde i vecka 17 fick jag inte veta något pga att dom var så inne i den nya ul apparaten och paratade inte med mig.. De ända jag fick veta då var att allt såg bra ut vad dom kunde se.. dåligt man vill ju att dom ska prata med en och visa som han som tog de på mig idag.. näsa, mun, öga osv..

Iaf jag är glad till 1000 idag fast jag mår illa och är super trött haha.. Nej nu ska jag göra annat..
Iaf lillen kommer heta KEVIN :D <3


Lite allt möjligt roligt

Sitter hemma hos mamma och kom på att jag inte har skrivit i bloggen på länge och att de hänt ganska så mycket under den tiden.. För de första vet jag inte om jag skrivit att jag bytt ut hudkräm mot babyolja och de flesta säger "Blir inte det kletigt?", men nej de blir de inte, haha, beror väll på hur mycket man tar, man ska ju inte överdriva utan ta så de kommer runt magen, låren och lite av rumpan och sen massera in de i huden.. De är iaf skönt, tar de även efter jag rakat bena för att benen brukar bli trorra men inte med lite olja på, man blir mjuk och len..

Sen har jag varit iväg och skrivit på de nya kontraktet till min nya lägenhet som jag flyttar in i den 1 agusti.. Skönt.. Mamma hittade även en spjälsäng åt mig, eller åt bebisen, de var sån här Ciruks rea på Ikea och jag passade på att åka in och köpa en när dom bara kostade 295 och annars så kostade dom 895, inte dålig skillnad, så nu har min bebis en helt ny spjälsäng.. (bilden nerdan)

Var uppe på MVC igår och tog de valiga testerna och berättade att mitt illamående inte blivit bättre och att jag varit inlagt på sjukhuset i 3 dagar, pga att jag mådde så illa och spydde så fort jag gjorde något.. Och att jag ahde gått ner i vikt när dom hade vägt mig därborta. Sen igår när jag vägde mig hade jag bara gått upp ca 3 kg, vilket är väldigt väldigt litet, men bebisens hjärta lät perfekt (tur de), de låg på 150. Läst på internet på olika gravid sidor att de är en flicka om de är mer än 140, och mamma sa de att min bror N hade högre och han vart en kille, haha aah jag fick ju aldrig veta vad de var för kön på mitt lilla barn utan får vänta till han eller hon kommer ut. men Visst de hade varit roligt att veta vad de är för kön.. Iaf, imorgon ska jag in till karlskoga på specialistvård pga av att jag mår så dåligt som jag gör.. Och min mamma är en ängel, hon har fixat så hon kan vara ledig från jobbet imorgon så hon kan följa med mig, jag ogillar verkligen att vara på sånna här ställen helt själv, blir lite osäker, och de e bara bra att mamma följer med mig också eftersom hon vet hur dåligt jag mår och kan intyga de och så..

Igår kom även min bror N och hans dotter hit och ska stanna här tills efter jag flyttat.. Riktigt kul.. Fast jag får inte att glömma bort att hinna packa hemma när jag mår bra och inte bara vara hemma hos mamma och vara med dom. hehe.. för de är ju inte så jätte länge kvar tills flytten.. och mina dagar som jag mår bra är ju inte precis så ofta.. Känner mig ganska så konstig idag. men kan vara vädret med, att de e så varmt. men inte lika varmt som igår och alla andra dagarna som tur är. Nej nu ska jag kolla på när ilia sitter och målar som hon gjort undertiden jag skrivit här.. hehe.. så hejjs..


RSS 2.0