you know love, is too hard to break

Idag har jag varit i örebro med Peo, bamba och nyman.. Vi hade de kul.. Bamba släppte loss i bilen in till örebro, hängde utanför fönstret och hejjade på folk när vi åkte förbi, haha så skön människa.. Man blir gald.. Sen va vi ute på stan och gick runnt lite och mina 3 söta snyggingar gjrde något man inte får göra, men vem bryr sig, dom är bäst ändå.. Sen drog vi och käka på BK sen vidare ut till marieberg och gick runt och kolla på kläder och hittade olika saker i olika affärer, vi testade lite saker som vi tyckte va kul. Vi hittade även en riktigt stilig tröja de bara skriker PARTY om.. Haha bilden ni ser, haha fett med nice, synd bara att den va för dyr för den stilen hahaa 600 spänn för den, så naaaj, men om den hade kostat 60 spänn skulle jag lätt köppt den om peo och bamba med gjorde de. Då hade vi kunnat festa som riktigt PARTY folk med en stilig bling bling pinp tröja ; ) Synd bara att nyman inte ville ta på sig den tröjan och vara med på bild hade vartit mycket bättre.. men kul dag vare iaf idag.. Vi åkte in halv 3 och kom hem halv 9 bara för vi har sprungit runnt överallt o haft de fett med nice  =)


Love, it comes and goes from town to town
If you stand up you're gonna hit the ground
When it finds you
And it's going to do




You make me feel so good

Idag vaknde jag 3 minuter innan systemet stängdes, Faaan.. Hade tänkt gå dit och handla lite gott.. men de fixar sig ändå. Ska snart börja fixa till mig lite smått och försöka hitta nå snyggt at ha på mig.. Sen drar jag hem till nyman och små dricker med lite söta människor.. ska bli trevligt.. sen drar vi vidare ut och myser.
Igår kom CB och hennes kompis lovisa hit en sväng på kvällen och sa hej.. de va rilktigt mysigt.. De dår du ta och göra oftare.. Varje gång du får ett ryck och dra ut med bilen och åka en sväng kö förbi dfs och säg hej till mig.. Då ler jag och är glad.. tihihi.. Söt är du..!!
Ne nu ska jag dunka lite musik och mysa vidare..






i will fly, and you'll be there to guide me
straight up to my hearts highest wish
i feel you close to me, and i know what love is

I'd be in trouble if you left me now

I fredags kom min bror och ilia hit.. Glädje som fan kan jag lova.. Blir verkligen lycklig av dom två.  Så jag har mest varit med ilia. Vi har vart lite här och där jag och hon. Vi gick även hem till peo två gånger och lekte lite där.. Har inte vart med mina kompisar på en vecka, eftersom dom vart här. Men idag ska jag vara med nyman en stund tror jag, de ska bli nice.. Är lite smått sugen på att gå ut och festa.. men Får pengar på måndag.. så ska fråga mina söta brudar om dom vill med ut och mysa lite.. Måste träffa CB och syrran snart.. Blir galen annars.. Var så länge sen nu.. De får inte bli så. Dom betyder så mke för mig, vill inte glida ifrån dom.. Aldrig, aldrig..!!

Your so-called friends kept tryin to tear us apart
They used to tell you all kinda lies
Just like a wolf in sheep's clothing, the devil came in disguise
They transformed all your smiles into tears

Because of you

Nu har Bomadi kommit hem, jag och peo åkte in till kahmn idag med en tårta till henne.. Riktigt jävla kul vare att få träffa våran snygging igen. Vi gav henne en fet kram.. haha.. Nice som fan.. Mjuk är hon höhö ;P

Sitter i mitt rum, tänker på hur folk ändrar sig, hur en människa kan bli så ond.. Fattar inte, en som har älskat en annan vill förstöra hela livet för den andra.. Hur fan kan de bli så ?! Fattar inte hur folk tänker, fattar inget.. Trodde inte så om den personen..
Tänker på alla saker som hänt mig som gör mig till den jag är.. Vissa bra saker, men mest jobbiga saker som jag hatar att tänka tillbaka på. Men de kommer alltid smygandes när man minst behöver de. som just idag.. men de ska bort.. Ska gå och sova så jag slipper kännslan..

Because of you
I learned to play on the safe side So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in

RSS 2.0